1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FarCry 4 - Dysk nieobsługiwany

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pavel1303, Listopad 20, 2014.

  1. pavel1303

    pavel1303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wołomin
    Pobrałem FarCry 4 , wypaliłem (bez weryfikacji), odpalam na xboxie i wyświetla się komunikat,że dysk nieobsługiwany. Instalacja przeszła pomyślnie. W abgx pokazało, że "Topology data is a blank". Proszę o pomoc, bo nie wiem co mam robić

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  4. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kolego , topologii ci nie dograło to dlaczego nagrywasz?? Wgraj fixa do abgx i przepuść jeszcze raz.
     
    1 osoba to lubi.
  5. pavel1303

    pavel1303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wołomin
    Dobra, już wszystko git.
    Dzięki za pomoc :D

    Do zamknięcia.
     
  6. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem wgrałem tego fixa i cały czas mam ten sam problem pomocy
     
  7. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pokaż screana z abgxa , w obrazie masz odznaczone "tylko do odczytu" zanim przepuścisz go przez abgx??
     
  8. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Screen jest identyczny jak u kolegi. Tylko do odczytu odznaczone. Z żadną inną grą nie mialem takie problemu.
     
  9. jargor

    jargor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam taki sam problem jestem ciekawy czemu tak się dzieje dodam że do tej pory nie miałem problemów, a konsole mam już parę ładnych lat
     
  10. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może ma to związek z tym że strona abgx nie dziala?
     
  11. Łukasz Olejnik

    Łukasz Olejnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lublin
    Musisz zaktualizować LT do nowej wersji
     
  12. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łukasz wiem że to będzie pewnie głupie pytanie ale jak to zrobić?? Nigdy nie interesowałem się aż tak konsolą...
     
  13. jargor

    jargor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    Zrobiłeś fixa w abgx ?? Jakie ustawienia EEPROM ??
     
  15. jargor

    jargor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    myślę że jest to przez to że abgx nie łączy się z serwerem
     
  16. jargor

    jargor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    już naprawiłem wszystko działa plik ini trzeba wrzucić do odpowiedniego katalogu
     
  17. raadyk

    raadyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Robie wszystko tak jak na forum i ciągle błąd TOPOLOGY DATA IS BLANK ... Proszę o pomoc
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. mocho19
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    157
  2. Igloo
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    184
  3. Giker127
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    235
  4. mikokuba1
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    641
  5. wojtek219
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1735

Poleć forum