1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FarCry 4 nie zapisuje stanu gry :(

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wojtek219, Luty 10, 2015.

  1. wojtek219

    wojtek219 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Tak jak w temacie... po przejściu kilku misji i wyłączeniu konsoli gra wczytuje mi się od początku.
    Co z tym "fantem" zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A w ustawieniach jest wybór urządzenia magazynującego ?
     
  4. wojtek219

    wojtek219 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdy uruchamiam gre to mam wybór właśnie urządzenia magazynującego i tam dałem "dysk konsoli" a gre mam z pen-driva czy to może przez to ?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No powinno być dobrze w takim razie, spróbuj wyczyścić pamięć podręczną w konsoli , lub sprawdź na innym profilu czy gra się zapisuje
     
  6. wojtek219

    wojtek219 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyczyściłem pamięć podręczną... doszedłem do miejsca w którym wyskoczyło "punkt kontrolny" i gdy mnie zabili to wczytywało mi od tego własnie momentu, ale jak uruchomiłem gre ponownie to juz mi wczytuje od samego początku... dlaczego ?
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A próbowałeś na innym profilu ?

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  8. wojtek219

    wojtek219 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem i dalej jest to samo...
    czy ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?
     
    Ostatnia edycja: Luty 11, 2015
  9. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    256
    Polubienia:
    45
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    Napisz dokładnie jakie misje przeszedłeś. Gra zapisuje się od momentu przejscia (dokłądnie gdy wchodzisz do wioski i masz cut scenke z kobietą). Do tego momentu masz tylko punkty kontrolne i tam nie zapisuje gry i zaczynasz od początku czyli wypadek samochodowy i musisz wytłuc wileu wrogów by dojść do wioski(mowa o wiosce a nie o małym obozowisku). Jeżeli jednak faktycznie gra Ci się nie zapisuję polecam odinstalowanie gry wraz z plikami zapisu i ponowną instalację.
     
Wczytywanie...

Poleć forum