1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Farming Simulator nadjeżdża na konsole - traktory zaryczą we wrześniu

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Azur, Kwiecień 8, 2013.

  1. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    [​IMG]

    Jeśli czekacie na debiut Farming Simulator na konsolach, to możecie szykować się na początek roku szkolnego.

    W konsolowej wersji gry, oprócz swojskich, europejskich łąk i pól, będziemy mieć też możliwość poczucia się, jak amerykański farmer, dzięki zbiorowi nowych lokacji. Pojeździmy też maszynami, które nie są dostępne na PC.

    Premiera została zaplanowana na pierwszy tydzień września, co oznacza, że po grę będziemy mogli ruszyć do sklepów, najprawdopodobniej w piątek, 6.09. Czy będzie warto? Cóż, gry "farmerskie" cieszą się w naszym kraju wielką popularnością. Jeśli do tej pory nie mieliście ochoty sprawdzić, czy zasłużenie, to może Osiągnięcia i Pucharki was zachęcą.

    Via:
    Polygamia.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To bedzie pierwsza i ostatnia odslona takiej gry na konsole. Sie duzo tego nie sprzeda, ta gra dobra jako seria gier arcade niz o tak za taka bym 200zl nie dal w zyciu na pc to max 1h gry i kosz.
     
  4. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Wiesz to akurat kwestia gustu, ja jestem ciekawy jak rozwiążą sterowanie.
     
  5. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    W końcu moje modlitwy zostały wysłuchane
    Like A FARMER
     
  6. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mój tato już zaciera ręce :D
     
    1 osoba to lubi.
  7. Mohaa90

    Mohaa90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    294
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Szczecin
    Harvest Moona nic nie przebije, ale jeżeli bedzie tanie w dystrybucji cyfrowej to możliwe że sprawdze. ;)
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    yyyy jakos nie widze tego na konsoli, nie bedzie sie dalo wgrywac modow a to jest caly urok tej gry pracowac na Polskich maszynach :D
     
  9. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    łatwy 1000 znowu :)
     
  10. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Dokładnie Bro. ! Harvest Moon na PSX coś niesamowitego (aktualnie gram na tele. ale to już nie to samo:|)
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a ja mysle ze sie zdziwicie ile ludzi gra w takie rzeczy....
     
  12. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Pamiętam jak wyszła ta gra na PC to full ludzi grało w ten symulator. Zapewne na xboxie będzie podobnie. W dodatku gra będzie kosztować max. 100zł

    Sent with Galaxy S III via Tapatalk 2
     
  13. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ciekawe czy będzie to arcade czy normalna pudełkowa wersja
     
  14. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Bardzo jestem ciekawy sukcesu tej gry na konsolach :D
    Grałem chwile na PC, ale to nie dla mnie.
     
  15. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    305
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Dawno się nie logowałem ale dziś po przeczytaniu tej nowiny muszę powiedzieć to zdanie całemu światu: Byłbym przeszczęśliwy (wrecz wniebowzięty) gdyby wydali ETS2 na konsole. Jeśli wydaliby go tylko na PS3 lub 4 - kupiłbym dla tej gry konsolę bez mrugnięcia okiem. Dziękuję. Miłego dnia :)
     
    1 osoba to lubi.
  16. Yahu

    Yahu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam nadzieje, że gra będzie lepiej zoptymalizowana pod mulit. Grają w tą gre przez 2 miesiące non stop miałem lagi. Zeby normalnie pograć w 4 osoby na serwie to admin musiał mieć co najmniej 20 mb neta. Kumpel grając na lepszym łączu ale radiowym non toper lagi, nie można wyszukiwać graczy, chat w grze to jakaś paranoja... mam nadzieje, że ta gra będzie znacznie lepiej dopracowana.
     
  17. -piotrek-

    -piotrek- Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma multi, ale udało mi się ją pobrać za 45 zł ,więc warto.
     
Wczytywanie...

Poleć forum