1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fat czy slim 4gb?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sauron96, Luty 5, 2011.

  1. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanko którą konsolkę wybrać na fata mam 500zł, a na slima 800. Mam niedaleko sklep z grami na konsole i tam widziałem nowego xboxa slim 4 gb za 777zł. Ale dużo gier będę miał z xbl a tam tylko 4 gb.co mi poradzicie czy dyski z starszych wersji konsol zam zadziałają? Wystarczył by mi taki 20 gb.I jeszcze jedno czy te slimy łączą się z każdym routerem? Z góry thx za odp ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbartekx47

    xbartekx47 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Radził wybrać slima 250 giga dopłacisz 100 pln.
     
  4. Saren16

    Saren16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak już nie slima to elite z dyskiem... to praktycznie to samo, nie jest gorsze a że nie ma Wi-Fi to nie problem... chyba że chcesz sąsiadom podp@?*&ć neta :D
     
  5. jean6

    jean6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HDD 20gb ze starego X360 pasuje,tylko trzeba wyjąć z obudowy i wkładasz z boku konsoli.Na YouTube są filmiki instruktażowe,ja tak zrobiłem i działa.Ja mam router TP-Link i nie ma problemu z łączeniem.Ale faktycznie chyba lepiej od razu kupić slima z 250gb.
     
  6. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale ja nie mam na takiego z 250 ;/ czyli da się podpiąć dysk z fata do slima a i jeszcze jedno pytanko gdzie można sprawdzić jakie gry nie są z blokadą regionalną?
     
  7. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Sam mam elite i jeśli będziesz o kosnolke dbał to kup elita .A jesli brak ci wifi a jest to aż tak ważne to kup slima moim zdnaiem obie wersje mają swoje dobre strony ale cena inna.Cóż decyzja należy do Ciebie .

    Ps:jeśli wybierzesz elite to radze kupić jak najnowszą wersję(rocznik) żebyś czasem nie trafił na" leżaka"
     
  8. krzywo

    krzywo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    a ja ci doradzę kupić slim 4gb, bo 250 to inna obudowa która sie rysuje ostro, palcuje :/
     
  9. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Elite Jasper jedyna słuszna opcja w tej cenie. Szukaj konsoli z datą produkcji 2009 i tyle.

    Nie wiem co Ty chcesz mieć za 'dużo gier z xbl' przy 20GB dysku...

    120GB minimum. Mówię Ci tak, bo sam miałem takie coś, po jakimś czasie 120GB wymieniłem w swojej Elitce na 250GB, bo brakło miejsca, a Ty wyjeżdzasz z 20 GB.. przecież 3 gry nie wejdą na ten dysk zauważ. ;)
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Bierz Elite Jasper'a z dyskiem odrazu 250 gb jak masz zamiar ściągać gry z Xbl.
     
  11. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
  12. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale niekupie elite za 500zł
     
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    To jak Ty chcesz kupić Slima za 800-900 zł ? :D
     
  14. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ba tak jak mówiłem na fata mam 500 zl na na slima 800 a nowy slim 4 gb kosztuje 777 zł
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    To nie możesz na Elite wydać tego 800 zł O___O?? Wyjdzie taniej i lepiej ;)
     
  16. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo to jest skomplikowane na elita moge tak z 500-700
     
  17. mistrz77

    mistrz77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bierz Slima.
    Cichszy
    Mniejszy
    Ciągnie mniej prądu
    Ma wi-fi

    A te faty to jeden wielki płacz.
    Mój kolega ma jaspera i 3 dni temu wyskoczył mu rrod.
     
  18. drfdr

    drfdr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bierz slima 4 gb, a pozniej sobie dokupisz dysk 250.
     
  19. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra ale nikt mi nieodpowiedział czy można dysk z fata dać do slima?? czy zwyczajnie czy trzeba jakoś przerabiać albo coś bo kupiłbym slima 4 gb i dokupiłbym dysk 120 gb
     
  20. sauron96

    sauron96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odpowie ktoś?
     
  21. xbartekx47

    xbartekx47 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Tak kolega ma 4 giga slim i na usb jakoś zrobił ale jeszcze chyba można rozebrać obudowę i z kablami pogrzebać . A najlepiej moim zdaniem wybierz slima 250g.
     
Wczytywanie...

Poleć forum