1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fatal crash black ops 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swir53, Kwiecień 18, 2013.

  1. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam sciagnalem black ops 2 po polsku a do niego najnowsze tu zeby grac po linku praktycznie co mecz lub przy probie wejscia wyskakuje fatal crash .
    przy innej grze sie nic takiego nie dzieje czy to moze byc przyczyna black opsa?

    zainstalowalem fsd od nowa i to samo prosze o pomoc bo chetnie bym pogral

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie mam najnowszy i tu jest problem wyczyscilem pamiec podreczna wgralem na nowa dasha i dalej to samo co mecz crash
     
  5. insu

    insu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizuj avatary. U mnie pomogło.
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie zaktualizuj tylko zainstaluj.
    JEŻELI masz dashboard w wersji 16203, pobierz i zainstaluj plik aktualizacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum