1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fatal crash intercepted lub zawiesza się xbox rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil123asd, Kwiecień 27, 2014.

  1. kamil123asd

    kamil123asd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    Mam problem z moją konsolą , gdy włączam grę (np.Nfs ,gta) to gra po minucie wyświetla: komfatal crash interceptednikat lub zawiesza się . Próbowałem formatami xex oraz gud , zainstalowałem ponownie fs3, formatowałem dysk nic nie pomogło dodam jeszcze że wersja jądra to 2.0.16747.0 jest to faction xbox 360 Konsola jest dobrze chłodzona. Więc jak mam usunąć ten problem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    chodzi Ci o gry NFS PIVALS i GTA V ?? i tylko na tych grach masz takie błędy ?? inne gry działają normalnie?? a Czy do tych gier (NFS R i GTA V) prawidłowo wgrałeś tekstury (folder content ) na dysk wewnętrzny ??
     
  4. kamil123asd

    kamil123asd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na wszystkich grach wyświetla się fatal crash intercepted lub zawiesza się xbox na poczytku gry chodzą normalnie , dane skopiowałem do folderu content , a gry do forderu game (który sam utworzyłem na dysku) oba fordery znajdują się na dysku wewnętrznym. FSD też jak zostawię na 30min. to czasem się zawiesi. Gdy nie miałem rgh gry chodziły normalnie . Ostatnio zmieniałem dysk z 60 na 160gb.
     
  5. stowa

    stowa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard Szczecinski
    Kamilu miałem ten sam problem co ty inni mi mówili o formatowaniu dysku twardego inni o dopisani pliku ini.Ja po prostu skasowałem tylko gry na których to miałem czyli mass efect i mercenaries raz jeszcze obrazy iso przerobilem ale nie do wersji god a do wersji xex programem exiso-GUI i o dziwo pomogło i obeszło się bez formatu

    to nic nie daje.jak zle wgra tekstury (nie folder content) nawet by mu gra nie odpaliła tylko wołala o płyte z teksturami ale to pewnie wiesz
     
  6. kamil123asd

    kamil123asd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    stowa gry mam wklejone do content \ forderu z zerami. Ale gdy usunąłem forder (content) z nfs rivals to gra chce pobrać dane z internetu ale na tym zawiesza sie. Co mogę jeszcze zrobić ??

    Wiec nikt nie zna odpowiedzi na mój problem ??
     
  7. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland


    miałem ten sam problem z kilkoma grami musiałem od nowa instalować dasha i już nie mam takiego problemu
     
  8. stowa

    stowa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard Szczecinski
    Kamil do content wklejaj tylko tekstury hd ,dlc i inne dodatki na gierki zrob sobie osobny folder.u mnie problem pojawil sie jak wgralem emulator xbox 1.wywalilem go w cholere ale problem byl musialem tak jak kolega wyrzej formata zrobic i wszystko na nowo wgrac.teraz jest ok i gierki przerabiam exiso-gui i te same gry z tych samych obrazow iso juz nie sprawiaja problemo.kiedy ja pisalem tym problemie tez nikt nie potrafil mi w tym pomoc wiedz poradzilem sobie w taki sposob czyli format i wszystko od nowa

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  9. kamil123asd

    kamil123asd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sformatowałem dysk wrzuciłem na niego fsd i nfs eivals do forderu gry a forder z liczbami przekopiowałem do content \ 0000000000000000 ale nic nie poskutkowało. Myślałem ze jak sformatuje i dam wszystkie gry na god to pomoże ale się myliłem :-(

    Co mogę jeszcze zrobić ??
     
  10. stowa

    stowa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard Szczecinski
    Przerabiaj do xex nie do god tylko w xex wydobedziesz foldery context . Do gier zrob osobny folder np hdd1/gry i tam wrzucaj gry przerobione do xex a do folderu content tylko foldery z teksturami hd , dlc, xbox arcade.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

    Pomoglo mi tylko formatowanie i zgranie wszystkiego raz jeszcze od fsd przez dashlaunch konczac na xexmenu wszystko od nowa i dopiero to mi pomoglo

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Panowie edytujcie posty zamiast pisać jednego pod drugim bo głowy pourywam ! :]
     
  12. kamil123asd

    kamil123asd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie pomogło dodam że bez rgh gry demo normalnie działały
     
  13. kamil123asd

    kamil123asd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. miszczu777

    miszczu777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam forumowiczów. U mnie tez pojawił się taki problem podczas gry w Diablo 3. Najciekawsze jest to ze jak grałem w nią wcześniej to nie było problemu. Po około pol roku odpaliłem ja znowu i przy grze dwuosobowej wywala mi taki właśnie komunikat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum