1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fatal Crash Intercepted

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kwasniewski, Luty 7, 2014.

  1. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam otóz przy grze Supremacy MMA przy ładowaniu pojawia sie taki komunikat jak w/w i konsola sie resetuje... co robic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Posiadasz RGH? Jak tak to gra przerobiona do XEX / GOD?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
  5. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rgh przerobiona przez iso2good heh nawet nie zauważyłem ze jestem już użytkownikiem :D
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nic sie nie stanie jak wyczysze :D?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tylko okładki stracisz.
     
  9. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie pomaga dalej fatal ....
     
  10. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ktoś jakieś pomysły ???
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmien fsd na angielska wersje i oryg skin

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  13. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Może więcej ramu zużywać.

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To menu ma wiele błędów, dodatkowo skórki lub default.xex tłumaczone zwieksza problemy.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  16. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak jak myślałem nie pomaga to :/
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Usunąć grę wgrać na nowo do plików xex. jeśli to nie pomoże to na pewno włączysz grę gdy odinstalujesz dashlaunch.
     
  18. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli wgrac ją do conent itd??? czy jak
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wypakować z iso do plików (xbox backup creator)
     
  20. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli musze sciagnac ten program , z iso normalnie przerobic przez iso2good i do tego wrzucic?
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie używasz iso2god, tylko xbox backup creatora. Nie każda gra działa po wypakowaniu iso2god i na odwrót
     
Wczytywanie...

Poleć forum