1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fatal Crash Intercepted

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafalk15, Marzec 12, 2014.

  1. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie drodzy użytkownicy chciałem prosić o pomoc ponieważ mam problem ze swoją konsolą, otóż gdy gram w prototype 2 na poczatku gry gdy uciekamy z laboratorium i ma się pojawić filmik wyskakuje mi fatal crash intercepted miałem też tak z grą hitman rozgrzeszenie (absolution) i też wyskakiwał ten komunikat 2 razy ale wyrzuciło mnie do fsd i odpaliłem grę i chodziła normalnie a w prototypie jest ciągle ten bląd. Mam wersje fsd 3.0.775 i dashlaunch 3.10 i gra jest w formacie god ,nie wiem co zrobić pomóżcie :apologetic:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zaktualizuj freeboot, DL i zobacz czy błąd nadal występuje.
     
  4. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zaktualizowałem dashlaunch ale nic nie pomogło jak myślicie co jeszcze może pomóc ?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Dash zaktualizowany?
     
  6. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm zapomnialem o nim, mam wersje 2.0.16537.0 ale nie mam pojecia jak sie aktualizuje dasha
     
  7. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm a jeszcze jakiejś propozycje od czego mogą te błędy wyskakiwać wyczytałem ,że można jeszcze dashlaunch przeinstalować i fsd a moje pytanie czy to może być winna dysku ,że np dysk może być wadliwy w konsoli i dlatego tak się dzieje i moje pytanie czego jest najczęstszym przyczyną wyskakiwania tego błędu ?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Fsd dashlaunch kernel

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  9. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm zastanawiam się czy nie sformatować dysk do zera, wyciągnąć go z konsoli ,przeczyścić ,wsadzić w konsole i wgrać najnowsze fsd i dashlaunch. Myślicie ,że to pomoże ?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. rafalk15

    rafalk15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeinstalowałem FSD i pomogło ale nie na długo po jakimś czasie znów wywalał błąd i spróbowałem z inną wersją gry i działa. Możliwe ,że plik iso był uszkodzony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum