1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fatal crash intercepted

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez McCarthy, Styczeń 21, 2012.

  1. McCarthy

    McCarthy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Podczas uruchomienia przez fsd gry "Michael Jackson The Experience" wyskakuje mi błąd "fatal crash intercepted" i wyrzuca do fsd. Mam najnowszego dasha i fsd 2.0 obraz zgrany iso2god, a próbowałem też przez exiso. Co ciekawe przez nxe gra rusza i mozna normalnie grać, da się coś zdziałać aby odpalała również z poziomu fsd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wrzuć treść pliku launch.ini.

    Napisz jeszcze coś więcej na temat oprogramowania w konsoli.

    Jaka wersja Dasha, jaka wersja FSD, jaka wersja DL.
     
  4. McCarthy

    McCarthy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dash launch 2.27, FSD najnowszy czyli 2.2.725, dash 14699

    [QuickLaunchButtons]
    Default = hdd:\FreeStyle\default.xex
    [Settings]
    nxemini = true
    pingpatch = true
     
  5. McCarthy

    McCarthy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak naprawdę brak pomysłów...

    Możesz spróbować dodać do launch.ini
    Kod:
    exchandler = false
    Później restart konsoli.
    Zobacz jeszcze czy masz ściągnięte TU dla gry.
     
  7. McCarthy

    McCarthy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pomogło bez ściągania TU, Dzięki!
     
    1 osoba to lubi.
  8. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Mam to samo z Crackdownem dochodzi do momentu gdzie wczytuje się save i wyskakuje mi ten błąd, po dodaniu owej ścieżki do lunch.ini w momencie gdzie wyskakiwał błąd konsola mi się wyłącza. Co począć??
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @DJ Kojot:
    Uszkodzony zapis stanu gry lub źle skopiowana gra.
     
  10. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Usunąłem sejwa i odpaliłem grę z płyty, nie zgrałem jej na dysk i to samo wyskoczyło. Może być, że obraz jest zły i nowy ściągnąć?? Ale zanim miałem RGH to mi ta gra elegancko śmigała. Nie wiem co jest...
     
  11. kamil700

    kamil700 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam podobnie jak kolega na poczatku, i niewiemjak rozwiazac ten problem, dolozylem to exchandler = false do pliku launch.ini i nic sie nie dzieje, pytanie czy ja to mialem to wpisac w launch.ini na poczatku czy na koncu pliku gdyz jest w nim sporo.
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli masz launch.ini "wygenerowany" przez DL to znajdź opcję exhandler i zmień na false, (jak będzie na true). Jeżeli takiej opcji nie znajdziesz w pliku to dopisz na końcu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum