1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fatal crash intercepted

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez myzwa, Październik 3, 2012.

  1. myzwa

    myzwa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w tytule, w niektórych grach wyskakuje mi ten komunikat i opuszcza gre. Mam RGH najnowszy dash zainstalowany. Problem występuje podczas grania, np. gdy próbuje odczytać sava z fify 13. Uszczególnie tak, że nie chcą odczytać się najnowsze savy w FIFIE które mają date z roku 2005, a chodzą wszystkie z datą 2012. Pamięć podręczną usunąłem z dysku i karty pamieci konsoli. Jakies sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. felek007

    felek007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mam ten error w fifie 13, z tym wyjątkiem że występuje po rozegraniu całego sezonu w karierze, na początku okienka transferowego...
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: fatal crash intercepted

    Mialem ten problem. Pobierz inna fife

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. felek007

    felek007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ze starych save'ow juz nie mozna korzystac? Bo na innej wersji po odpaleniu starego save jest ten sam blad...

    Ewentualnie mozesz jakas wersje polecic?
     
  6. pretorian85

    pretorian85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    też bym chciał wiedzieć, bo dzieje się tak na obrazie z SRT
     
Wczytywanie...

Poleć forum