1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ff xiii

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RajdeN, Czerwiec 17, 2011.

  1. RajdeN

    RajdeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rojca
    Witam, mam kilka pyanie dotyczace FF, potrzebuje on 3 plytek, lecz czy moge nagrac narazie 1 plytke i grac normalnie?
    a drugie pytanie brzmi, czy bede mogl zainstalowac FF na dysk majac tylko 1 plytke, bo jeszcze nie mialem okazji instalowac na dysk gier, ktore maja wiecej niz 1 plytke i nie wiem czy przy owej instalacji wymaga wszystkich plytek czy instaluje sie osobno.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    FF ?? może tak tytuł dokładny podasz ? I zmień tytuł tematu na bardziej konkretny .
     
  4. RajdeN

    RajdeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rojca
    nie potrafisz rozwinac tytulu wiec nie pomozesz mi, zreszta 2gie pytanie daje wystarczajaco duzo do zrozumienia...
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    To akurat jest proste : Final Fantasy XIII z 2010r. Mam w swojej kolekcji , lecz jeszcze nie uruchomiłem. Ale jestem na 100% pewny , że wystarczy Tobie jak na razie pierwsza płytka do grania , kiedyś tam upomni się o drugą. Jeśli nie instalujesz gry na dysku , to przecież nie dasz rady włożyć dwóch płytek do napędu , by czytał sobie raz z jednej raz z drugiej.
     
  6. RajdeN

    RajdeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rojca
    no tak, ale moze byc tak jak z instalacja gierek na PC 'insert disc 2' badz cos tego typu
     
  7. RajdeN

    RajdeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rojca
    czy ktokolwiek zna odpowiedz na moje pytanie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum