1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 09 2 pytania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michanow, Luty 1, 2010.

  1. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jak w temacie:
    1. Czy istnieje możliwość aktualizacji składów do Fify 09 poprzez Xbl
    2. Wyczytałem, że w tej Fifie nie ma treningu(ja też nie znalazłem w menu), prawda?

    Edit: Odpowie ktoś bo zaraz muszę spadać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    nie ma opcji treningu, jest tylko arena do pobiegania i triczkowania ;]
     
  5. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jeszcze jedno pytanko, czy na arenie mogę zmienić ronaldinho na kogoś innego?
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak można zmienić zawodnika
    ale nie pamiętam dokladnie gdzie... powinno być w tej zakładcę od np transferów itp, albo w opcjach ale dokładnie nie pamiętam, jak znajdziesz to daj znać ;)
     
  7. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Żeby za aktualizować składy to musisz wpisać kod, który znajduje się na odwrocie książeczki dołączonej do gry...
     
Wczytywanie...

Poleć forum