1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 09 - problem z warunkami atmosferycznymi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wandal10, Marzec 25, 2009.

  1. wandal10

    wandal10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2008
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam dziwny problem z pogoda w karierze caly czas jest ladna pogoda i wszystkie mecze gram w dzien... Niby blachostka ale juz 6 sezon gram i zaczelo mnie to powaznie irytowac, puchary itd wszystko w dzien ;/ Wie ktos dlaczego tak jest ? Prosze o wszystkie wskazowki. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saternusek

    saternusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam dokladnie tak samo gram juz 5 sezon w SERIE A.Non stop na tych samych 4 czy 5 stadionach zero zmiennych warunkow,podejrzewam ze tego poprostu nie da sie zmienic gram na przypisane stadiony i warunki do danej ligi..szkoda do EA mogla w opcjach przed kazdym meczem umiescic mozliwosc zmiany stadionu i warunkow,typu pilki itp.I ten koszmarny brak treningu ..pod tym wzgledem PES 2009 wygrywa
     
  4. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    jest mozliwosc zmiany stadionu, pilek, pogody itp, ale nie w trybie menadzera
     
  5. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pilke wybiera sie w menu moja fifa i zmieniona pilka pojawia sie w trybie kariery, moze z pogoda jest tak samo? pilke zmienialem, ale jakos nie zwrocilem uwagi na ogode mimo ze gram juz cos kolo 10 sezonow. narazie nie mam jak sprawdzic bo nie mam konsoli na chacie. moze tez w ustawieniach przedmeczowych sparingu da sie to zmienic i dostosuje sie to do kariery. dajcie znac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum