1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 09

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sOrOwEczkA, Czerwiec 23, 2009.

  1. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ej mam pytanie do was bo kiedyś jak grałem w fife 09 przez neta z ludzmi to było normalnie a teraz ludzie graja drózynami nawet pół gwiazdki ale z samymi gwiazdami w drózynie jak to jest i skad oni takie składy robia ?? BO juz nic z tego nie rozumiem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowaczek

    Nowaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    No to lecim. Pierw radziłbym zapoznać się ze słownikiem, on ci na pewno pomoże, później przeczytaj go jeszcze raz, i jeszcze aż się nauczysz że nie pisze się drózynami tylko drużynami. Aha, zapomniałbym. Jest jeszcze coś takiego jak przecinki, kropki, to tylko dla twojej informacji i dla twojego dobra. Pozdrawiam.
     
  4. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A teraz posłuchaj pisałem to na szybko i chciałem szybkiej odpowiedzi a nie jak się poprawnie piszę w języku polskim.Więc proszę warna dla kolegi wyżej.:mad:
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale chodzi o grę szybką rankingową? Czy z kumplem?
     
  6. Nowaczek

    Nowaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Co mnie obchodzi czy ty na szybko pisałeś czy nie, masz pisać poprawnie po polsku aby moje oczy nie musiały cierpieć przez takie błędy jak twoje. A warna to sobie możesz wsadzić.
     
  7. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodzi mi o szybką grę rankingową.
     
  8. kaniutek1

    kaniutek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm... no to może koledze wytkniemy kilka błędów co? A co do składów... pytałem się gościa, z którym grałem powiedział mi tylko, że sobie kupił, pytam jak, a on na to na gwiazdkę. O co chodziło to nie mam zielonego pojęcia :p
     
  9. qb3s

    qb3s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ty polonista to naucz się, że się piszę "najpierw" a nie "pierw" tak samo "lecimy a nie"lecim". I jak zaczynasz pisać na jakimkolwiek forum i jesteś nowy to wypadałoby pisać na temat a nie wyskakujesz tu i udajesz "fajnego" cóż nie wyszło ci.
     
  10. clammy62

    clammy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Ej. Zakładacie nowe Be a Pro : Seasons. bierzecie np. FC Servette (moje kochane serwetki :p ) Wsadzacie tam cassillas i innych buraków. Potem jak gracie w ranked match to w team management jest do wzięcia w rezerwach ;)
     
  11. Bourne^

    Bourne^ Banned

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie czaje mam stworzyc zostan gwiazda sezony ?
    wybieram barce np . i co dalej ?
     
  12. sony1911

    sony1911 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam.Mam pytanie czy po dokonaniu aktualizacji beda dostepne nazwy,stroje stadion Polonii Warszawa?I czy zaktualizuje sie cala polska Ekstraklasa?pozdrawiam
     
  13. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O ile mi wiadomo Polskiej Ligi nie ma w aktualizacjach.

    Lecz moge się mylić, dawno nie grałem :S
     
  14. qmenos

    qmenos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    nie ma :> ogolem ligi w aktualizacji to jest 6 czy tam 7 same znane typu
    anglia, wlochy, hiszpania, francja, meksyk...
    polski nie znajdziesZ :>
     
  15. MaszynaDoZabijania

    MaszynaDoZabijania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja sobie kupiłem aktualizację do ligi francuskiej. Cały czas gram Lyonem. Gra ktoś w to jeszcze?
     
  16. Tao

    Tao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ja grałem ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum