1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 10 -błędny zapis

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez trufel, Styczeń 8, 2010.

  1. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
    Witam. Mam dziwny problem zaczynam sobie w fife turniej ktory sam sobie ustalam i zaczynajac gre ustawiam sklad (3-4-3 w moim przypadku) no i oczywiscie zmieniam sklad. gdy rozegram kilka meczow i zapisze gre, to po ponownym wczytaniu formacja jest juz inna 4-3-3 i sklad to juz jest calkowicie pozmieniany bo nie jest nawet ten domyslny z poczatku gry. no i w skladzie wyskakuje kilku bramkarzy i nie maja imion ani nazwisk tylko cyfry. dodam ze nei mam dysku tylko dwie karty pamieci 64MB i 512MB. miejsca na nich jest wystarczajaco. jesli ktos wie o co chodzi prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mikas

    Mikas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może z płytką coś nie tak. A płyta nowa czy używana ?
     
  4. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
  5. Mikas

    Mikas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może w między czasie się porysowała albo uszkodziła
     
  6. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
    no nic jescze sprobuje ustawic lige i zapisac i zobacze. a jakby komus cos w miedzy czasie przyszlo do glowy poprosze o przelanie na posta z gory dzieki
     
  7. Mikas

    Mikas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ey a jak grałeś kiedyś wcześniej to wszystko było ok ?
     
  8. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
    tego nei wiem bo gralem luzne mecze dopiero teraz mnei naszlo na turniej
     
  9. Mikas

    Mikas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha no cóż to nie pomogę
     
Wczytywanie...

Poleć forum