1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 10 i klawiatura

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djakdamian, Luty 12, 2010.

  1. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Chcialem ostatnio zagrac turniej z kumplami w fife 10 , tylko mam maly problem bo oni graja na kompach i graja na klawiaturach i mam pytanie czy mozna jakos podlaczyc klawiature pod xbox 360 i grac mecze w fife?? Jakies sposoby programy czy cos??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da się. Nic nie zrobisz.
     
  4. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Tym adapterem do myszki do fps pod xboxa to chyba klawiaturę podłączysz...

    BTW, to prawda, że jeżeli podłączę klawę usb pod xboxa to będę mógł jej używać do pisania wiadomości itp?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Znaczy to co Ci odpisałem w 1 poście to chodzi mi o to że bez dodatków tego nie zrobisz.

    @UP
    Tak, to prawda
     
  6. djakdamian

    djakdamian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. koziolek10

    koziolek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Coś takiego musisz mieć. Czasem na allegro to występuje
    http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350253019294
     
Wczytywanie...

Poleć forum