1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10, konsola zawiesz się po meczu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez maroko freestyle, Marzec 4, 2010.

  1. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    Problem polega na tym, że przy każdym pierwszym meczu w karierze konsola tuż po rozegranym spotkaniu zawiesza się :/ problem ten występuje od paru dniu, wcześniej nie było żadnych zwiech itp... muszę ten mecz zawsze symulować a potem mogę grać, OCB?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem ten sam problem w fife 09 grałem bodajże 6 lub 7 sezon Manchesterem United gdy po meczu z Portsmouth przy ładowaniu wyników innych klubów po prostu xbox łapał zwiechy nawet po symulacji było to samo więc zaczełem grać od nowa menadżera ale miesiąc później wyszła fifa 10 i już nie gram w 09 :D
     
  4. Potocky

    Potocky Banned

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    Mozliwe ze przez rysy na plytce sie zacina, sprawdz czy nie jest zbyt porysowana.
     
  5. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    gra jest zainstalowana na dysku, oczywiście już instalowałem ponownie i nic... płytka jest prawie idealna
     
  6. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    to są właśnie błedy fifa 10. każdy ma jakieś problemy z zawieszaniem się. mi np fifa zawiesza się zawsze, jak dostanę w menadzerze czerwoną kartke. a mam oryginalke bez rys. jak masz oryginal i paragon to napisz do ea maila to ci wymienią ja tam gdzie kupiles za free.
     
Wczytywanie...

Poleć forum