1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10 lagi:/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Chuck, Maj 26, 2010.

  1. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam mam od niedawna fife 10 i gdy gram przez live to sa lagi. Moj internet to neostrada 1mb, ping:50ms. Jak myslicie przez co sa te lagi??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wina hosta albo Twoja, zobacz czy w innych grach / godzinach problem występuje
     
  4. Ado o

    Ado o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chotomów
    W Fife nie ma hosta ;]. Są serwery EA, a co do lagów to także nie mam pojęcia czemu występują, może przeciążenie serwerów? W każdym bądź razie jest to nieco żenująca sytuacja, ponieważ płacę abonament, a dostaję lagi :/.
     
  5. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    tez tak masz Ado'o?? W innych grach nic sie nie dzieje ( gram w gta4,forza3)
     
  6. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wylacz sciaganie, to pomaga.
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    jakie sciaganie i jak sie go wylacza??
     
  8. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pan ps3 sobie jaja robi, nie przejmuj się nim -> olej Go
    Czy lagi występują w innych grach?
     
  9. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    wlasnie nie, tylko w fifie i nie wiem czemu, a ping Twoim zdanie nie jest zly(tak ok 50ms)??
     
  10. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ping spoko, w takim razie wina może leżec po stronie EA.
     
  11. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    no tez mi sie tak wydaje:/
     
  12. Zenon71

    Zenon71 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mam taki problem od dłuższego czasu.. Ciężkie przycięcia w kazdym meczu live. Problem występuje tylko przy fifie i tylko w grze online.
     
  13. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ktoś tam pisał że w Fifie nie ma hosta. Bzdura, hostem jest zawsze gospodarz. Można to zauważyć już na początku w menu, przy zmianie drużyn jest opóźnienie kiedy jesteśmy gościem, podczas meczu będzie takie samo opóźnienie. Dlatego ja zawsze gram jako gospodarz i lagi u mnie są raz na 15 meczów. Graj jako gospodarz i startuj mecz tylko jeśli są 3 zielone kreski, nie powinieneś wtedy mieć lagów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum