1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 10, nie czyta płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez serve, Październik 15, 2009.

  1. serve

    serve Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, ściągnołem FIFE 10 ang Global, nagrałem z prędkością 2,4 na Verbatima IMGBurn i za każdym razem kiedy wczytuje mecz (biega się piłkarzem) informacja "nie można odczytać płyty, użyj ściereczki".

    Nagrałem drugi raz, także na Verbatima... to samo ZAWSZE w TYM SAMYM momencie. Proszę o pomoc w tej kwestii. Śledziłem temat o błędzie odczytu, ale narazie nie zamierzam inwestować w kolejne płytki, jeśli nie będę pewien co jest przyczyną dokładnie. Nie pytajcie o wgrany soft, bo niemam o tym zielonego pojęcia, chyba, że dacie jakieś tutoriale. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dymek_nh

    dymek_nh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Może masz już po prostu zajechany napęd
     
  4. serve

    serve Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jesteś pewien? Inny działają bez zarzutu, nawet płytki które od spodu wyglądają naprawdę źle ;-) A to świerzo nagrane płyty...
     
  5. KontaTorrent

    KontaTorrent Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem , zawsze w tym samym miejscu mam ten bład , jak nacisne start a potek ok i błąd
    musze jeszcze raz wlaczyc gre i dziala dobrze
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Wystarczy przeciścić laser spirytusem i waciekiem do uszu - wszystko delikatnie ;).
    ewentualnie mozecie zakupic jakas plyte czyszczaca, to jest problem z laserem ;).
     
  7. mamooth

    mamooth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    a sprobuj wrzucic gre na dysk i wtedy odpal moze to pomoze
     
  8. serve

    serve Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nietety ten sam komunikat przy około 25%...
     
  9. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    po pierwsze:
    1.) podaj zrodlo skad masz FIFE
    2.) jak masz sflashowany nawed ( wersja 1.4 ; 1.6 itp. )
    3.) ja pobieralem FIFE i za pierwszym razem wszystko bylo OK

    Nie sciagajcie na pale jak tylko zobaczycie, ze gra jest na necie.. poczytajcie komentarze, popatrzcie jakie Ludzie maja problemy, czy One sie powtarzaja, czy sa sporadyczne... to pozwoli uniknac wielu niespodzianek, bo sciaganie 7 GB gry i tracienie 10zl na plyte nie jest zadna przyjemnoscia..
     
  10. bart_

    bart_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam to samo,płytki zawsze czyściłem.Używałem spirytusu nie pomogło.Teraz to myślę że gra jest z błędem albo płytka kiepska.Grę pobrałem z torrentów od atmpitbul.
     
  11. bart_

    bart_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pobrałem fight night 4 i też czasem mi wyskakuje taka informacja.Ale wystarczy że wyłącze konsole włącze jeszcze raz i dobrze jest wszystko.
     
  12. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    bart_ edytuj posty a nie pisz nastepne ;). Zajechany masz naped, czyszczenie laser albo jak nic nie da to podkrecenie go albo no wymiana - naped na tej samej firmy latwo wymienic bo wystarczy tylko plytki glowne przemienic ;).
     
  13. SzpadyzorPL

    SzpadyzorPL Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Chciałem nadmienić że zły dział wybraliście ... nie wiem czy ludzie czytań nie umieją czy co :|
     
  14. serve

    serve Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem się pojawia ZAWSZE W TYM SAMYM miejscu, na dwóch kopiach płyt, więc jest to bardzo dziwne...
     
  15. scorpionx

    scorpionx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Hmm, a nie pomyślałeś, że skoro problem pojawia się w tym samym miejscu na dwóch kopiach płyt to jest to po prostu wina obrazu FIFY 10??

    Ściągnij obraz jeszcze raz, najlepiej z działu download od Skazy i zapewniam Cię, że wszystko będzie idealnie hulać ^^
     
  16. Bezelek

    Bezelek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja miałem tak z gh metallica tylko że nie mogłem wogóle odtworzyć. Jak chciałem włączyć gre to wyskakiwał komunikat by wyczyścić płyte ścierką. Z tego co wiem jest to problem ze starą przeróbką. U kumpla chodziło normalnie. Jak narazie tylko z tą grą miałem taki problem!
     
  17. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taki napis widnieje w tym dziale......nie wiem czy to ja jestem debilem czy ja nie umiem czytac ale w sumie to wydaje mi sie ze to chyba nie jest odpowiedni dzial zeby ograniczony bezelek sobie zakladal tutaj temat z jego glupim problemem...gdzie sa adminowie ze pozwalaja na taki smietnik..............PROPONUJE WARNA DLA WSZYSTKICH CO SIE TU WYPOWIADAJA ( NIE LICZAC TYCH CO ZWRACAJA UWAGE ZE TO ZLY TEMAT) A DLA serve PROPONUJE ODRAZU BANA ...BO TAKIE LAMANIE REGULAMINU TO JAWNY SMIECH W OCZY ADMINOWI
     
Wczytywanie...

Poleć forum