1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10 (otwórz napęd)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dymkul, Listopad 21, 2009.

  1. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ściągnełem fife 10 od skazy nagrałem na płyte predkością 2.4x i gdy wkładam do xboxa jest odczytywanie a po chwili otwórz napęd. Nagrałem 2 raz i to samo. ;/

    Nie wiem o co chodzi bo wszystkie inne gry normalnie mi czyta.....;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm, ostatnio parę osób skarżyło się na wersję gier od SKAZy więc to może być poprostu wadliwy obraz, w co wątpię. Na jakich płytach nagrywałeś?
     
  4. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A sprawdzałeś obraz abgx360 ? Według mnie jak Ci się w ogóle nie chce czytać to jest wina złego nagrania...
     
  6. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wersje od skazy nie są zgodne z abgx . Ale sprawdzałem.
     
  7. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba jednak obraz jest uszkodzony wyskakuje mi w abgx
    error:deflaut.xex was not found in the rootsector of this iso!
    W tłumaczeniu na polski :/
    błąd: w default.xex nie znaleziono rootsector z tego iso!
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To jest normalne w wersji od Skazy, że gry nie ma w bazie...

    Powinieneś dobrze ustawić ABGX360 bo Fifa 10 od Skazy miała źle zrobiony plik .dvd i abgx360 powinien to naprawić
     
  9. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem wiem to jest dobrze.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    takiego bledu abgx napewno ci nie naprawi
     
  11. jachos91

    jachos91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wyswietla ci sie "nieznaleziono bezpiecznego połączenia hdcp"?
    u mnie tak bylo przy podłączonym monitorze dvi. na componet dziala normalnie.
    zainstaluj gre na dysku przy podłączeniu compenet, a potem podłącz spowrotem na hdmi i graj z dysku
     
  12. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie nic sie nie wyświetla.Nie moge zgrac gry na dysk bo jej nie odczytuje.Ciągle jest otwórz napęd. Inne gry działają.
     
  13. wonsz

    wonsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ja nagrywam imgburn na verbatimach dvd+r dl prędkość x4. Nie miałem problemu z żadną grą.
     
  14. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale u mnie nagrywa sie wszystko dobrze. Inne gry które nagrywałem działają normalnie.
    Spróbuje jeszcze sprawdzić XDVDmuller.
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm a może nie masz 1.51 ani 1.6 i gra nie działa
     
  16. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam 1.6 inne gry chodzą już wiele gier pobierałem.
    Napewno te defaaut.xex jest niepotrzebny bo u innego gościa co pobierał było tak:

    Checking default.xex
    Original PE Filename: fifalauncherzf.exe
    Original PE Timestamp: 2009/09/04 20:20:43
    Game Name: FIFA 10
    Developer: EA Canada
    Publisher: Electronic Arts
    Genre: Sports Simulation
    No Avatar Awards
    Achievements: 44 Achievements totaling 1000 Gamerscore
    XEX CRC = 3D4CFDB9
    XEX Media ID: C3073CB05AC454678F807A64-2621A3E1

    A u mnie wyskakuje ten error co pisałem...
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musi byc. bez tego to jest do wyrzucenia
     
  18. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra dzięki Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum