1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10 - problem przy wgrywaniu save'ów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pikomo, Lipiec 13, 2010.

  1. pikomo

    pikomo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam problem z Fifa 10. Nagle gra zaczęła się zawieszać w momencie wgrywania zachowanej gry w trybie managerskim. Po prostu ekran się "zamraża" i koniec.
    Dotyczy to wszytkich savów.

    Przekopiowałem save z dysku na kartę pamięci - to samo.
    Usunąłem grę z dysku i odpaliłem z płyty - bez zmian.

    Tryb wolnej rozgrywki działa bez problemu, nowy tryb managerski też można rozpocząć.

    Gra jest orginalna, konsola do tej pory bez zarzutu, kupiona w sklepie, twardy dysk orginalny. W Fifa 10 gram od dnia premiery i do tej pory nie było problemów.

    Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    A inne gry też tak mają czy tylko fifa?
     
  4. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Jeśli to jest "backup" to możliwe że jest źle wypalona.
     
  5. Franke777

    Franke777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    mój kolega miał ten sam problem i po prostu usuną stare savey i zrobił se nowe ;]
     
  6. pikomo

    pikomo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak można ale ja chciałbym jednak odzyskać stan gry zapisany w tych save'ach. I dowiedzieć się o cho chodzi na następny raz.
     
  7. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    gram tak jak ty i po pewnym czasie gry też się tak robi (sezon 2019/20) , tylko zostało od nowa rozpocząć gre innej rady nie ma
     
  8. Franke777

    Franke777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    mówiłem inaczej się chyba nie da.
     
  9. pikomo

    pikomo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm, zrobie jeszcze jeden test. Rozpocznę gre od nowa (bo to się da), zrobię nowego save'a i spróbuje przez niego wejść. Ciekawe co wtedy?
     
  10. majkl

    majkl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega miał ten sam problem i da się to naprawic, ale strasznie to trudne jest. Nie pamiętam jakich narzędzi używał, ale wyglądało to tak, że utworzył nowy save, zrzucił ten i ten stary nie działający na pendrive a potem PC i tam jakimś programem przeniósł informacje z jednego save'a na drugi i wrzucił go znów na xbox'a i zadziałało. Ale tak jak mówię, to było trudne i czasochłonne, a ten program był tylko po mandżursku i portugalsku i tłumaczył go w google translate więc pytanie jak istotne były te save'y ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum