1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PiotreKk, Luty 25, 2010.

  1. PiotreKk

    PiotreKk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Witam mam problem otóz gdy gram w fife sam jest tryb wybierania druzyn i wybieram druzyny i gram wszystko smiga a gdy podlacza sie 2 gracz gdy wchodzi juz do gry wiesza się i trzeba resetować konsole i tak ciągle od czego to może byc plyta nie jest porysowana kiedys we 2 graczy chodzilo pozdrawiam :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  4. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Zakładam, że gra kopia ?? Grasz z dysku ?
     
  5. PiotreKk

    PiotreKk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Nie widze powiązania między tym 2008r w grudniu JASPER.A tak propo grałem już na 2 graczy nieraz ale od jakiegoś czasu to się stało i nie wiem jak temu zaradzić
     
  6. PiotreKk

    PiotreKk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
  7. Krzesny

    Krzesny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chynów
    Ja miałem identycznie, ale tylko jak grałem hiszpanią. Po paru dniach samo przeszło.
    Btw, mam pytanie, jak chce grać w fife na live daje grę rankingową szuka przeciwnika, wyskakuje okno czy chce pobrać aktualne składy i... czekam z 1 min a wyskakuje next okienko "nie można pobrać aktualnych składów" i lipa nie mogę grać na live, jakiś błąd EA ma?? czy jak miał ktoś taki problem?
     
  8. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    A spróbuj dać nie.Co do pytania @PiotreKk nie wiem co może być problemem,podłącz dwa pady od razu w dashboardzie może coś pomorze.
     
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    FIFA tak ma, nawet na PS3 jest ten bubel, usun zapisane ustawienia osobiste i bedzie dobrze.
     
  10. c_u_b_a

    c_u_b_a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    albo po prostu na czas gry na dwóch wyloguj się ze swojego profilu i graj na nowym, albo bez żadnego profilu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum