1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szakala, Sierpień 26, 2010.

  1. szakala

    szakala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam taki problem na jednym tv fifa działa w normalnym tempie a na drugim zawodnicy strasznie szybko biegają, podają itp. (wszystko dzieje się szybciej). Na tym drugim TV gdy ustawiam żeby było 50hz wszystko ładnie zatwierdza, a i tak zaraz TV zmienia mi z tych 50hz na 60hz. To może mieć jakiś wpływ?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szakala

    szakala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za dwa posty pod sobą, ale zna ktoś odpowiedź na pytanie powyżej?
     
  4. PL Golon

    PL Golon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    A w opcjach w grze masz ustawione tempo na normalne?
     
  5. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Poszperaj w opcjach gry. Może to mieć związek też z telewizorem. Graj na tym na którym Ci się wygodniej gra i już. :)
     
  6. szakala

    szakala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W grze jest ustawiona normalna prędkość. Dziwne bo czasami jest przyspieszona rozgrywka a raz normalna... A z tym nowym TV jest wszystko w porząku.
     
  7. DJDIDO

    DJDIDO Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    tam gdzie się świat kuńczy ;)
    a jaką masz rozdzielczość TV? poszperaj w ustawieniach consoli. Podpinasz tv z x360 przez HDMI czy innym sposobem? Jaki masz TV?
     
Wczytywanie...

Poleć forum