1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10 World Cup zawiesza się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dieselboy9999, Kwiecień 29, 2010.

  1. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam problem, mianowicie, gdy włączam grę wybieram sobie język i gdy jestem zalogowany na profil gra się zawiesza przy robieniu tego sejwa. Chodzi mi o to pierwsze okienko gdzie jest ponawiaj i kontynuuj bez zapisywania. Jeśli nie loguje się na profil i włączam gre wsyztsko jest ok, aż do początku gdzie trzeba nacisnąc start, po naciśnięciu obraz robi się czarny i xbox się zawiesza. Wypalałem grę 2 razy, za każdym razem jest tak samo. Usuwałem sejwy z starszych fif, odłączałem dysk i ciągle tak samo. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Inne gry chodzą bez problemów?
     
  4. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bez problemu, nigdy nie miałem takiej sytuacji. Grę patchowałem na Wave 3, tak jak każdą inną.
     
  5. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Nie grałem akurat w wc ale może ten release jest jakiś lipny. Jeśli masz możliwość to pociągnij z innej wstawki i spr
     
  6. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wiesz zmarnowałem już dwie płytki na tę grę i chyba spróbuję ściągnąć ją po raz ostatni, lecz może jest rozwiązanie. Na razie jeszczę poczekam, może ktoś zna jakiś sposób, by to naprawić.
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No widocznie kijowa wesja.
    Zobacz u kogoś innego czy ma tak samo.
     
  8. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdź obraz w abgx. Tam się pewnie wszystkiego dowiesz.
     
  10. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    jak masz możliwość to najlepiej sprawdź tą grę na innej konsoli :)
     
  12. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Niestety nie mam takiej mozliwości. Wszytskie inne gry chodzą idealnie. Zarysowana płyta też odpada, ponieważ wypalałem na dwa razy, raz na x4, a drugi na x2,4.
     
  13. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spróbuj na verbatim bo emtec to shit
     
  14. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ehhh, 20 innych gier na płytach emtec działa idealnie. To nie wina płyt i jestem tego przekonany. Verbatinów nie mam w pobliżu.
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    ściągnij grę z innego źródła :) jak inne gry chodzą na tych płytach to na pewno wina gry
     
  16. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    mi działa ta gra bez problemu,scoagnij moze wersje DNL
     
Wczytywanie...

Poleć forum