1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10- zacieła sie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Andrus92, Kwiecień 11, 2010.

  1. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam ponad 20postow ale dalej jestem swiezakiem , fifa zacina mi się po meczu nic nie mogę zrobić tylko musze palcem wyłączyć konsole , to wina gry czy jednak konsoli grozi mi rrod? Mam Xbox elite jaspera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Grę masz zainstalowana na HDD i czy to oryginał?
     
  4. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest gra orginalna ale od razu zainstalowalem ją na dysku.
     
  5. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może poprostu coś z grą albo konsolą coś nie wyrobiła ,xbox to nie jakiś mózg czy coś tak jak PC może się zaciąć więc się nie przejmuj.
    Z tego co widzę masz 44 posty a nie 20. Normalnego Użytkownika dostaje się po jakimś czasie ja jak miałem 25 postów to dopiero dostałem.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    przeczyść pamięć cache HDD i powinno być po problemie.
     
  7. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak to zrobić?,żeby zachować sejvy?
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie skasuja sie savy po przeczyszczeniu cache na dysku.
     
  9. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    sejwow wtedy nie tracisz tylko czyscisz sama pamiec cache !!
    Wchodzisz do ustawien, pamiec i tam naciskasz "y" i wyszysc pamiec cahe
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przy czyszczeniu cache kasowane są następujące dane:
    - Pliki tymczasowe
    - Uaktualnienia gier(Patche)*
    - Pliki "wstecznej kompatybilności"*
    *pliki są pobierane ponownie przy odpaleniu gry
     
  11. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Light

    Light Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nom i powiedz czy zadziałało ;] Pewnie masz zapchanego xboxa.
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Mi by najmniej to pomogło. Też konsola zaczęła się zawieszać tak z niczego i od przeczyszczenia cache 0 zawiech.
     
  14. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    zaraz będe odpalal:) i wszystko napisze.
     
  15. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niema tam takiego czegos. Mozna jasniej?
     
  16. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
  18. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie ma czysc cache tylko pamiec podreczna
     
  19. Andrus92

    Andrus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokładnie , tak zrobilem:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum