1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez 666robsik666, Listopad 6, 2009.

  1. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam pewne pytanie, mianowicie czy istnieje możliwość odpalenia Fify 10 na ixtreme 1.6 ?? Czy nie trzeba jej patchować ani używać płyty active.iso ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shark

    Shark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    fifa 10 posiada zabezpieczenia wave 3 więc bez problemu działa na 1.6 i nie potrzebujesz active.iso czy patchowania :)
     
  4. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzięki, a wiesz może czy dodatki do gta mają jakieś zabezpieczenia ?
     
  5. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    dodatek do gta to waw 4 i potrzebne jest albo active.iso albo ix1.61
     
  6. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a można jakoś w łatwy sposób zmienić mi flasha na 1.61 albo zmienić wave na 3 ?
     
  7. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na forum masz tutka jak przerabiać z wave 4 na wave 3.
     
  8. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    już znalazłem dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąc i POZDRAWIAM !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum