1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez damiano193, Grudzień 12, 2009.

  1. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema,powiedzcie mi gdzie mam wejść zeby wejsc w sklep w fifa 10
    tam gdzie mozna sobie kupic alternatywne troje i piłki,bo szukam po calym menu i nie moge znalezc wogole sklepu ktory byl w poprzednich czesciach ! ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SobiX

    SobiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Na PC był sklepik fana i tam za punkty kupowałeś piłki , stroje i inne :)
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W głównym menu jest sklep... ja stamtąd pobrałem za darmo stadion Santiago Bernabeu
     
  5. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    up!
    jak pobrałeś stadion Realu to czy jest on przypisany do tego kluby po pobraniu np. w trybie menedżerskim?
     
  6. Kazerak

    Kazerak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Real

    Jest przypisanyy do klubu
     
  7. kempool

    kempool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    cholera jasna,nie moge grac w tryb menadzerski(jakies fatum),co zagram okolo jeden sezon gra sie nagle zwiesza "po meczu"zawsze w tym samym momencie,juz 2gi raz zaczynam kariere i dochodzi mi do pierwszych meczy drugiego sezonu i nagle zwiecha.Starszy gra juz sobie 13 sezon i 0 zwiechy
     
  8. DaWoXxX

    DaWoXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn
    jak będziesz w tym momencie kiedy ci się zwiesza to daj symulacje meczu
     
  9. kempool

    kempool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    juz to walkowalem,nastepny mecz dalej tak samo:(
    hahaha gdy zawiesza mi sie ta fifka to mi automatycznie rozne osiagnieca w fifie wskakuja,teraz patrze ze co zawiecha to okolo 50 pkt mi dochodzi :eek:
     
  10. GORAL84

    GORAL84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    miałem podobnie tylko, że mi sie zawiesiło raz ale wyskoczyły 4 osiągnięcia
     
  11. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurde ale ja nie chce sciagac dodatkow ,nie ma sklepu takiego jak we wczesniejszych fifach,ze wlaze i kupuje za punkty z meczów np piłki,alternatywne stroje
    albo jestem slepy albo tego nie ma
     
  12. ulik10

    ulik10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biłgo
    Nie ma!!
    Taki sklepik jest tylko na PC;)
     
  13. SolidS

    SolidS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Już kiedyś o to pytałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi więc może teraz się uda:) Pytanie dotyczy generalnie 2 achiwów. Otóż gdzie mogę sprawdzić ile czasu już gram w F10(ile brakuje mi do 50h) i czy aby zaliczyć osiągnięcie z wygraniem 5 lig mogę je wygrać poprzez symulację meczy? Pzdr i dzięki za ew. pomoc.
     
  14. ulik10

    ulik10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biłgo
    1. Nie jestem pewien ale chyba się nie da
    2 Tak, wystarczy symulować.;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum