1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siwydzik91, Styczeń 19, 2010.

  1. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    CZy da sie " symulować faul" jesli tak to jakimi guzikami
    CZy jezeli kupie na allegro XBOX LIVE to bede mógł bez przeszkód grac w fife 10 przez internet?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cinekso

    Cinekso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łęczyca
    Da się.. ale zapomniałem jak. Ale w Pes 2010 Niezłe symulki lecą :D
     
  4. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    To mnie pocieszyłes szkoda tylko ze nie wiesz jak
     
  5. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    1.Tak (też nie wiem jak).
    2.Tak.
     
  6. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    może ktoś wie jakimi przyciskami sie to robi ??
     
  7. Hasky

    Hasky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co ja wiem (ktoś to kiedyś tutaj pisał, dlatego nie jestem pewny) to w Fifie 10 nie da się symulować w pesie tak ale w Fifie nie.
    Jeśli podałem złą informację to sory :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum