1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 10

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez t.jankowski, Marzec 19, 2010.

  1. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie.
    Ostatnio uratowaliscie mi tyłek wiec zwracam sie dowas z kolejną prośba.
    Mam przerobiona koncole jakiś rok temu, mam również kupiona przegrana gre Fifa 10. Oczywiście ona nie chodzi na moim xboxie. Ktoś mi powiedział ze moge ja wavać, patchowac. Nie wiem jak to zrobic? PRoblem jest w tym ze nie mam jej na dysku tylko na plycie CD. Prosze was bardzo o pomoc. Potrzeban jest mi na dziś. Z góry dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za pomocą jakiegos konkretnego programu zgrac ja na dysk czy jak?
    Ps. Sprawdzilem inna gre ktora chodzi akurat na xboxa to ma podobna wielkosc, nawet mniejsza.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To normalne ze tyle widzi bo pc tylko tyle widzi.

    A co kopiowania to użyj img burn. Tam masz opcje kopiowania płyty do pliku iso.
     
  7. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Jeszcze jedno. Jak juz wspomnialem xboxa przerabialem rok temu. Wiec do jakiej wersji mam przerobic gre?
     
  8. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Edytuj posty!

    Jakie ostatnie gry Ci działają?
     
  10. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Star Wars - The force unleashed

    PURE
    Call of Duty - World at War
    Gears of War2
    Pro evolution socer 2009
    Princ of Presia - ta najnowsza rysunkowa
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli wave2... Spat**** Fifę na wave2
     
  12. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie
    dotałem od Touch! taka odpowiedz
    "Zgraj na pc i postepuj zgodnie z tym poradnikiem: ABGX360 Patchowanie z WAVE 4 na WAVE3/2"
    to ta strona : http://xboxforum.pl/iso-f31/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html

    zainstalowałem to Patczuje on dowolny obraz na dowolny wave. Instalka do ściągnięcia stad : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    nie moglem zaznaczyc tych wave ifile itd wiec sciagnolem
    Oto w link do już zainstalowanego programu:
    Wrzuta.pl - 360WavesPatcher
    a ostatecznie to:
    Link z rapidshare (zainstalowany program z wszystkimi wavemi)

    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

    Prosze poradz mi kotre jest wlasciwe
     
  13. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze odpowiedz na to co napisałem powyżej.
     
  14. t.jankowski

    t.jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchaj mam pytanko czy mozeszmi pomoc?

    Zrobiłem w programie 360WavesPatcher
    Wysztko jak jest w kolejnosci na tej stronie co podales.
    Patch my ISO in Wave 2 Wyswietliko sie okno ze zostalo to dokonane i co dalej?
    Czy juz mozna nagrywac? i gdzie ten plik ktory został zpachowany. Czy to ten ktory podalem wyzej jest juz gotowy do nagrania?
     
Wczytywanie...

Poleć forum