1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 11 aktalizacja składów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez grzegorzk16, Luty 23, 2011.

  1. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wie ktos czy sa juz aktualne składy do fify bo nie chce mi sie na darmo podłaczac do neta
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    juz sa.... od wczoraj wieczorem :)
     
  5. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Czy mógłby mi ktos opisac jak to zaaktualizowac bo pierwszy raz bede aktualizował gre?
     
  6. theversus

    theversus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Menu główne --> moja fifa 11 ---> edytuj zespoły --> składy --> pobierz aktualizacje :)

    potwierdzam aktualizacja już dostępna
     
  7. Cuchulinn

    Cuchulinn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jest możliwa aktualizacja składów offline?
     
  8. theversus

    theversus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Nie w Fife 11 nie ma takiej możliwości.
     
  9. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko czemu niemam tego na swoim profilu tylko na profilu z xbox live na ktorym wcale niegram tylko uzywam go do pobierania aktualizacji jak to zrobic gdy profil nie jest w xbox live?
     
  10. adamokce

    adamokce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy te sklady do fify beda gdzies wrzucone do sciagniecia bo nie chce za bardzo podlaczac neta do xboxa czy jednak jest to konieczne?
     
  11. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Jak ktoś będzie miał to nich da jakiegoś linka. :) Da się w ogóle tak aktualizować składy?
     
  12. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  13. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aktualizacja już jest i da sie ją zainstalowac sposobem podanym przez Sieraka1717 (najlepiej użyć translatora google, da się ogarnąć). Tutaj macie link do aktualizacji.
     
  14. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mogłby ktos to napisac po polsku w skrocie bo tak jak to google tłumaczy to jest to porażka
     
  15. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Banidos Unidos version 2.0: Atualize seu Fifa 10 pelo Pen Drive link z obrazkami ale przy fifie 10. Potrzebny: pendrive o min pamięci 1gb, i trzeba save z gry zapisać na pendrive. I wtedy odczytać np Xtafem to i wrzucić składy do content/numer twojego profilu(pojawi się po zapisaniu save na pedrive/454108F3/00000001
     
  16. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    ściągamy sobie z katalogu content/longprofilenumber/454108F3/00000001 swój plik ze składami na pulpit oraz pobieram plik aktualizacji, następnie stąd ściągamy program COncept http://www.megaupload.com/?d=C3E4W5J9 ładujemy tam swój stary save i klikamy Save ID, potem otwieramy w tym programie plik save z aktualizacji klikamy Load ID a następnie Resing i mamy plik z aktualizacją pod naszą konsole
     
  17. NiHooYah

    NiHooYah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŁÓDŹ
    aktualke robi się bardzo szybko 5 min i po sprawie ;)
     
  18. Baru

    Baru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie da się w taki sposób aktualizować składów.
     
  19. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    nie wprowadzaj ludzi w błąd, to w takim razie jak ja zaktualizowałem??
     
  20. wesolowski19

    wesolowski19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy mógłbyś mi powiedzieć skąd i w jaki sposób mam pobrać plik: content/longprofilenumber/454108F3/00000001 ?
     
  21. Cuchulinn

    Cuchulinn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz linka w poście #12. U mnie również wszystko działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum