1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 - aktualizacja składów problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gracz71, Luty 22, 2013.

  1. gracz71

    gracz71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałem ostatnio zaktualizować składy w fife 11 xbox live działa a gdy włączam fife pisze że serwery są niedostępne i tak już pare dni.Proszę o pomoc

    Info Tytuł wątku wyedytowany



    Tytuł wątku musi opisywać problem!
    ~ESLORD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    224
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    W fife 11 juz nie zaktualizujesz skladow ani nie pograsz po sieci bo 11 stycznia dobroduszni panowie z EA wylaczyli serwery.
     
  4. gracz71

    gracz71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lipa ale wielkie dzięki
     
  5. Ponurygracz

    Ponurygracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy da się ustawić tak żeby podczas powtórek z rozegranego meczu leciała muzyka w tle? I teraz najważniejsze: za każdym razem gdy wychodzę do menu leci ciągle ta sama piosenka która już mi po prostu obrzydła, czy nie powinno być losowe wybieranie utworu??
     
  6. m4tizer000

    m4tizer000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    EA wyłączyło serwery więc składów nie zaktualizujesz.Co do muzyki wejdź do opcji i do piosenek i tam poszperaj.
     
  7. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
Wczytywanie...

Poleć forum