1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 i F1 2010 - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez baton_dk, Październik 2, 2010.

  1. baton_dk

    baton_dk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałem pograć w te dwie gierki , posiadam konsolę z przeróbką iX 1.6, moje pytanie brzmi czy jeśli pobiorę z działu download te gry to odpalę na konsoli czy muszę je patchować przez abgx? Jeśli tak, to jakie ustawienia wprowadzić w abgx aby po nagraniu gry odpaliły
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Na 100 % nie jestem pewien, ale wydaje mi się że flash iX 1.6 musi być z patchowany na wave 3. Najlepiej użyj programu 360 wavepatcher, jeżeli nie grasz na Live.
     
  4. baton_dk

    baton_dk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie gram na live... dzięki za podpowiedź...jeszcze jedno pytanko...znajomy ma już ściągniętą i nagraną na płytkę Fife 11, nie patchowaną bo ma ix LT, jest szansa że jeśli pożyczę od niego , zgram obraz na dysk, spat****e tym 360wavespatcher , wypalę, to będzie śmigać u mnie?
     
  5. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Albo po prostu wypal sobie płytę z Activate.iso, nie będziesz musiał wtedy nic patchować, tylko najpierw włożyć płytkę z Active.iso, a potem grę.
     
  6. baton_dk

    baton_dk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy ma znaczenie z którego firmware ściągnę activate iso? nie znalazłem bezpośredniego linku , doczytałem że mogę ściągnąć z folderu z któregoś ixtreme'a...tylko czy ma to znaczenie?
     
  7. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    active.iso jest po to żebyś nie musiał przerabiać obrazu gry na inne wav. Jak masz Ixtreme 1.6 to albo używasz active.iso (wtedy nie musisz przerabiać obrazu gry) lub zmieniasz obraz gry na 3wav programem 360WavesPatcher.
     
Wczytywanie...

Poleć forum