1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 11 pal pl szop squad

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez turysta, Październik 11, 2010.

  1. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Witam mam problem, nagrałem fife 11 i gdy chcę odpalic w konsoli pokazuje mi napis odtwórz dvd, gdy to włączam pakazuje mi sie logo xbox w odtwarzaczu. To samo mam z pożyczona kopią f1 2010 pl. możecie mi jakoś pomóc?


    edit. nie mam pojęcia jaką mam przeróbke ale do tej poty każda gra śmigała
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Wersje od SZOPASQUAD zarówno Fifa jak i F1 nie miały oryginalnego wave 6, który powinny mieć. A Ty nie masz Ixtreme LT ani 1.6 NS i dlatego gra Ci nie działa. Musisz na nowo zrobić obraz z nagranej płyty jeśli skasowałeś go z dysku i wgrać patcha na odpowiedni wave, pasujący do Twojego firmware
     
  4. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    kurde tylko nie wiem jaki ja mam wave i nie wiem jak go sprawdzic, mozesz mnie naprowadzic?
     
  5. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Żeby sprawdzić wave użyj np . Agbx który znajdziesz na naszym forum + żeby spatczować wave patcher. Najlepiej na jak najmniejszy wave żeby gra Ci odpaliła.
     
  6. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Szybciej wrzucisz LT:)
     
  7. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    jak to??

    biore sie za paczowanie na wave 3 chyba wystarczy, GSM mozesz mi podac linka jak samemu zrobic lt? o ile by mi sie udało bym nie musiał sie męczyc z tymi wave na przyszłośc. Z góry dziei za odpowiedz
     
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
  9. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    aaa myślałem ze to kwestia wyciągnięcia n apędu i wgraniaodpowiedniego firmware :) no cóż napisze na giełdzie moze ktos mi to zrobi
     
  10. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    No bo to jest kwestia rozebrania konsoli, wyciągnięcia napędu, podłączenia do PC, przygotowanie odpowiedniego firmware i wgranie go do napędu :)
     
  11. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    ja wyczytałem ze sa potrzebne jakies kontrolery sata itp :)

    fifa była na wave 3 przerobiłem na wave 2 i wciąz ten sam problem. f1 nawet nie zmieniałem bo szkoda płyt

    tomas czyli chodzi o to ze wystarczy wuciąhnąc napęd podłączyc tam gdzie mam naped z konpa i przez program ściągnąc LT? czy jakies dodatkowe czynności?
     
  12. Batonax

    Batonax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, ja mialem ten sam problem. Okazalo sie ze gra jest spaczowana na wave3. Niestety zmarnowalem 3 plyty na F1 :p Mam Ixtreme 1.61 i musiałem spaczowac obraz plyty z 3 na 4 (program - wave patcher). Wszystko teraz pieknie trybi :D Pozdrawiam.
     
  13. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  14. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    czyli zeby działała musze spaczowac na wave 4?
     
  15. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    jak masz Ixtreme 1.61 to tak musisz właśnie zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum