1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA 11 Paszport Internetowy - problem :|

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ronnin, Maj 25, 2011.

  1. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, sprawa wygląda mniej więcej tak:
    włączyłem dziś fifę 11, poprosiło mnie o ponowne pobranie internetowego paszportu zdziwiłem się gdy to zobaczyłem ale ok klikam żeby pobrać ponownie i..... suprise! wyskakuje komunikat "Podczas weryfikowania internetowego paszportu wystąpił błąd, spróbuj ponownie", no kur*a, :| a jeszcze wczoraj normalnie grałem, POMOCY!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marydson

    Marydson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    234
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubaczów
    Zadzwon do pomocy technicznej od EA, z tylu ksiazeczki powinien być numer.
     
  4. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest może jeszcze inny sposób na rozwiązanie tego problemu?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. krolu21

    krolu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Legionowo
    U mnie jest to samo :( . Nikt nic nie wie na ten temat ??

    Pomocy
     
  7. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    już rozwiązałem problem, jest to prosty sposób polegający na przeinstalowaniu gry ***
     
Wczytywanie...

Poleć forum