1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 PL - GSM

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Damianos_17, Październik 2, 2010.

  1. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Hej

    Czy taki obraz gry będzie się nadawał do gry live ? Mam oczywiście kod potrzebny do grania online z oryginalnej wersji. Obraz zgrany przez GSM.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ściągnij jeszcze moda od eoth do abgx'a.
    Jeżeli fifa będzie miała wave 6 to spokojnie możesz grać na live.
     
  4. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Nom, ja mam tą wersję MOD od eoth, a to jest screen zrobiony przez GSM, ja jestem ciągle w trakcie pobierania linków.
     
  5. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    tak, będzie to Wave 6 na pewno więc jeśli masz ten kod możesz "spokojnie" grać :)
    dlaczego Wave 6? bo wersja bez mod'a i pisze:
    "does not match know" a to wyskakiwało w wersji bez moda przy Wave 6 :D
    pozdro, też ściągam GSM'a! :D
     
  6. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Potwierdzam, wersja od SZOPASQA działa bez zarzutu. Pozdrawiam i spadam grać :DD
     
  7. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    ale tu jest mowa o wersji GSM'a :)
    nie wiem, nie byłem przekonany do tamtej wersji, nie dość, że nie ma SSv2 to jeszcze jakieś błędy tam są dlatego również ściągam GSM :) jak na razie 1GB ściągnięty :)
     
  8. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    To na ten moment GSM zrobił chyba najlepszy obraz, bo z SS2 .W wersji od SzopaSquad coś na czerwono powywalał abgx.
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Omfg. Ss v2 dostępny na abgx360.net Nie powiem czy to działa czy nie bo nie mam custom fw ,ale myślę że ******mi z abgx'a spokojnie można spatchować obie wersje
     
  10. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Proszę o opinie, czy nie żadnych błedów przy wypalaniu, podczas gry itp.
     
  11. wunat

    wunat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko w najlepszym porzadku
     
  12. faku

    faku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    seedowanie

    ja tak z innej beczki. mam pytanie o co chodzi z seedowaniem? co to jest itp. prosze o pomoc
     
  13. Shark

    Shark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    seed- inaczej udostępnianie innej osobie w 100% :p zazwyczaj stosowany w torrentach :p


    Ja właśnie ściągam tą wersję i jak nagram dam znać czy wszystko ok :p


    EDIT: Wersja od GMS działa w 100% Polska wersja językowa !

    P.S teraz sprawdzam F1 w PL od SZOPASQUAD
     
  14. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z wersją od SZOPASQUAD z f1 2010 jak i z fifą11 jest ten sam problem. abgx360 wywala informację na czerwono bo te gry są speczowane na wave3 a powinny być na wave6.
    speczujcie sobie na wave6 a abgx360 wszystko pięknie wyświetli na zielono.
     
  15. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    no tak, tylko, że nie będziemy mieli SSv2 a w wersji od GSM'a mamy wszystko bez żadnego kombinowania :)
    niestety innej wersji F1 w wersji PL nie ma więc jestem zmuszony ściągać od SZOPASQUAD'a no ale trudno... :D
     
  16. karol1210

    karol1210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odpowie mi ktoś , jak mogę uruchomić fifę 11 z wavem 3 na ixtreme 1,61?? Activate iso ?? Proszę o pomoc !
     
  17. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Panowie mam takie pytanko mam ixtream 1.51 i do odpalenia gry potrzebuje wave 3 czyli jak bedzie wave 6 i zpat****e go na 3 to bedzie śmiagac na live jak i na offline wiem wiem potrzebny jest kod.
     
  18. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na iX 1.61 odpalisz grę z wave3 bez niczego
     
  20. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak speczujesz na wave3 to będzie latać ale na live bym nie ryzykował bo ban murowany
     
  21. karol1210

    karol1210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie nie uruchamia mi się a wave jest 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum