1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 PL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zekiv147, Październik 18, 2010.

  1. zekiv147

    zekiv147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem obraz Fifa11 PL i tam mam taki wynik z abgx360, będzie gra działać? Mam przeróbkę LT

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Takowa informacja oznacza ze gra została "spachowana", nie potrafię Ci udzielić jednoznacznej odpowiedzi czy gra będzie działać, chociaż program 360 Waves Patcher [ Portable ] mówi że i owszem.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX LT odpala wszystko
     
  5. micu11

    micu11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej jak sam sprawdzisz płytka kosztuje niecałe 10 zł verbatima a to chyba majatek nie jest :D
     
  6. MrGeneral

    MrGeneral Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    micu11 gdzie taką drogą widziałeś ? u mnie w mieście jest za 3 złote :).
     
  7. kondi50

    kondi50 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinna działać, obniżony tylko vawe.
     
  8. ciupciak

    ciupciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi na takich samych ustawieniach działało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum