1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 !! Problem xtreme lt +

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zadki91, Styczeń 13, 2011.

  1. Zadki91

    Zadki91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .
    Chciałem sie was poradzic co jest grane z Fifa 11 ( PIRATEM Z KARAIBÓW ) iż gra włącza sie normalnie a po chwili tak jakby plyta przestala chodzic .. i wyskakuje komunikat wyczyść płytę szmatką co jest granie prosze o odpowiedz jakis ekspertów w tym temacie ... gra wczesniej normalnie dzialala teraz nie chce ... ??



    Iextreme - LT + konsola zostala przerabiana jakies 3 dni temu ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Źle nagrałeś, na badziewnych płytach albo masz badziewną nagrywarę
     
  4. Zadki91

    Zadki91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale w tym rzecz , ze wczesniej dało sie grać normalnie itd ? aa teraz nagle przestała dzialac tak sama z siebie aa nie porysowana jest ani nic moze to byc wina nagrywarki tak jak kolega mówi ? ;>
     
  5. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    albo z płytką coś się stało od środka co jest raczej niemożliwe albo pada laser
     
  6. Zadki91

    Zadki91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm ... kurde to nie wiem co zrobic ... teraz mozecie mi cos doradzic ?? jak sprawdzic np czy nagrywarka jest juz do kitu ... ?? lub nie wiem .. nie znam sie zbytnio na tym ..
     
  7. Zadki91

    Zadki91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ile kosztuje wymiana napedu ? w xboxie ? bo nie wiem co robic itd
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. Zadki91

    Zadki91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz probowalem lecz tez nie dziala wiec pewnie jest to wina nagrywarki w laptopie ... ost nagralem winter Sport 2011 i na plycie sa dziwne sladziki takie rozmyte ... gra chodzi ale co jakis czas sie zacina co wy na to ?
     
  10. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarki w laptopach są beznadzieje wiec raczej to jest wina nagrywarki nagraj sobie grę u jakiegoś kolegi i zobacz czy będzie to samo jak to samo to zapewne pada laser a jak będzie działać to wina nagrywarki
     
  11. Zadki91

    Zadki91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakbym tak sobie kupil przenośną nagrywarke dvd do laptopa ? jest bardziej wydajna niz taka w laptopie ?; ) w domu nie posiadam komputerów stacjonarnych a gry wolalbym nagrywac u siebie ...
    ok sprobuje przegrac u kolegi ... i zobacze czy bedzie dzialalo .
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zewnetrzne ok, ale sa drogie. Kup najlepiej dobra nagrywarke do PC (ata na sata) i przejsciowke ata/sata na USB (jakies 15-20zl kosztuje z zasilaczem)
     
Wczytywanie...

Poleć forum