1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jazin, Styczeń 28, 2011.

  1. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam taki problem mianowicie nagrałem sobie fife 11 i za gram sobie pare meczy 2-3 i w srodku meczu slychac jak w konsoli spadaja obroty tak jak bym wyhodził z gry do menu xbox 360 i pokazuje sie napis wyczysc płytke sciereczka i tak za kazdym razem miałem tak tylko z mafia 2 ze mi wyskoczyl ten komunikat dodam ze przy nagrywaniu ,weryfikowaniu przy 50 % wyskoczył błąd ale gra sie odpala co robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SimosPL

    SimosPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    albo źle nagrałeś albo w konsoli to do odczytywania płyt jest zrąbane
     
  4. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Spróbuj nagrać jeszcze raz na dobre płycie. Bo może to być też wina płyty(lipna Firma) . A co to za błąd wyskakuje przy weryfikacji???
     
  5. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wieso nie pamiętam wyskoczyło mi przy 50 procentach a nagrywam na verbatinach zawsze
     
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Spróbuj jeszcze nagrać grę na dysk powinno pomóc, będzie tylko rozruch gry z płyty a później wszystko z dysku będzie odczytywane
     
  7. karrolex

    karrolex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Zrób tak jak kolega wyżej napisał.
     
  8. devlin27

    devlin27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    vietkong
    a co zrobic jak taki blad wyskakuje po odpaleniu gierki z hdd (rgh) mam ja w formacie god
     
Wczytywanie...

Poleć forum