1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[FIFA 11] Problem ze zmianą kraju :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozik1990, Lipiec 10, 2011.

  1. kozik1990

    kozik1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Gram sobie w FIFA 11 na Live, ale mam pewien problem, zamiast przynależeć do Polski jestem w UK.. Czy wie ktoś może jak to zmienić?

    Z góry dziękuję ! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    w ustawieniach konsoli masz ustawiony region na PL?
     
  4. kozik1990

    kozik1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie mam polski region, a FIFA dalej jest jako UK .. Przeglądałem na necie nawet, nikt nic nie pisał.. nie wiem jak to zrobić..
     
  5. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a golda masz na polske czy na uk
     
  6. kozik1990

    kozik1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już mam ! :D ea.profile.com i problem rozwiązany :D

    Ale dzięki za próby ludziska ! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum