1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 11 problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez memeczyslaw, Październik 6, 2010.

  1. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam mam dziwny problem z grą fifa 11 otóż posiadam wersje FiFA.11.2010.PL.PAL-SZOPASQUAD nagrywam na płytach verbatim prędkością 2,4. Nie moge zainstalować gry na dysku za kazdym razem zacina sie przy 51%, a wiec sprobowalem nagrac jeszcze raz na plycie emtec za to tej płyty wogole nawet nie da sie odczytać, przerobilem obraz na wave 3 nagralem znow na verbatim instalacja nawet nie chce ruszyć odrazu wywala bląd ze szmatką nie wiem co sie dzieje, moze to wina lasera, bo z innymi grami też czesto wywala błąd ze szmatką ale wszystkie moje 20 gier zainstalowalem i przeszedlem, a tylko fife nawet nie moge zainstalować na dysku. To dziwne moze cos zle robie, nagrać jeszcze mniejsza prędkością? tutaj moj log a abgx http://img408.imageshack.us/img408/8287/beztytuuvp.jpg macie jakies pomysły???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boyka

    boyka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem ;/
    Zmarnowałem już z 5 płyt ;/
     
  4. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ma ktoś jakiś pomysł? została mi ostatnia płyta nie chce jej zmarnować ;/
     
  5. boyka

    boyka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Radzę Ci iść do jakiegoś kumpla który posiada dobrą nagrywarkę i niech Ci wypali ; ) Ja chyba też tak zrobię ;p
     
  6. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A przerabiasz to wave patcherem po sprawdzeniu w abgx czy przed ??
     
  7. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sprawdzam abgx potem przerabiam czy wave 3 czy wave 4 nic nie daje za kazdym razem zatrzymuje sie przy 51% zaraz bede mial wersje od gsm i nagram przedkością 1 mam nadzieje ze to przyniesie skutek ;/
     
  8. pigi3

    pigi3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. chef

    chef Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z wypaleniem Fify 11. Nie chcialem zakladac nowego tematu dlatego pisze tutaj. Gre sciagnalem stad: http://xboxforum.pl/pozostale-%BCrodla-f26/fifa-11-%5Bpl-eng%5D-67321-3.html . Pierwszy upload na stronie. Gre najpierw spatchowalem abgx360. Pojawilo sie w raporcie to co u uploadera w tym temacie. Nastepnie zmienilem wave 4 na wave 3 poprzez: 360 wave patcher. Nastepnie wypalilem imgburnem. Przy 36% wyskoczyl taki oto blad: Imageshack - clipboard01uq.jpg
    Wczesniej probowalem wypalic Mafie 2 i bylo to samo.
    Teraz jeszcze sprobowalem przepuscic obraz przez abgx360 i raport pojawil sie nastepujacy: Imageshack - clipboard02uw.jpg

    Poradzcie co mam zrobic? W czym problem? Mam nie do konca aktualna wersje imgburn'a. A jaka przerobka to chyba nie istotne w tym przypadku :) Ale chyba 1.6.

    Prosze o pomoc.

    Pozdrawiam

    Edit:
    Uzywam plyt verbatim x8 i nagrywarki hl-dt-st dvdram gsa-t50n. Wczesniej nagrywalem i zadnych problemow. Problemy zaczely sie ostatnio. Nie moglem wypalic tej Mafii 2 i teraz Fify 10. Komputer (jak i nagrywarka) sa stosunkowo nowe. Ok. 7-8 miesiecy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum