1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez endless200, Październik 27, 2010.

  1. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Witam, mam problem moze nie tyle z gra ale bardziej z nosnikiem. Otoz. gdy gram w fife naped strasznie mi halasuje. Płyta doslownie piłuje sie w napedzie. Z innymi grami nie mam najmniejszych problemow. naped cichutko chodzi jak powinien. Wersja fify jest od GSM. Pomożcie co moze byc przyczyna. Moze obraz jest zły...?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Patrząc na Xbox-a to te twoje chodzenie ciche napędu przy innych grach jest niepokojące ;) Jakby obraz był zły to raczej nie działała by gra, może być zabrudzona płyta, porysowana, albo co najbardziej prawdopodobne Fifka po prostu rozpierdziala wszystko
     
  4. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    moim zdaniem przyczyna głośniej pracy morze tkwić w tym ze nagrałeś na na taniej płycie z Tesco nagraj na verbatimie chyba ze już masz na niej grę nagrano to problem jest w czym innym możne zła wersje pobrałeś
     
  5. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Nagrywam tylko na verbatimach z x2,4. Nagrywarka jest nowa ma ok 2 tyg kupiona od nowosci. Fifa wogole nie byla porysowana ani brudna. Inne gry smigaja az miło a fifa strasznie piłuje naped i nie przestaje hałasowac. przez to ze tak sie dzieje porysowal mi troche płyte od takiego dzialania fify w napedzie. Pomożcie co moze byc przyczyna.
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ściągnij inny obraz i zobacz czy też tak jest.
     
  7. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    a moze zgraj fifke na dysk?
     
  8. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
  9. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Jak juz bawic sie w piracenie, to sciagaj tylko sprawdzone i pewne obrazy, od duzych grup.
     
  10. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Czyli to moze byc wina obrazu? Zgarłbym dawno na dysk gdybym go posiadał :)
     
  11. Shaun

    Shaun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstaluj grę na dysk, wtedy będzie cicho chodziło. Ja tak robie z każdą grą, w którą często gram.
    Po 1- szybciej się wczytuje
    Po 2- konsola nie hałasuje.
     
  12. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
  13. Wisnioowy

    Wisnioowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]
    Pomóżcie co mogę poradzić ? Jestem zielony w tym temacie ;/
     
  14. kłaku7

    kłaku7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chłopie jak odpalasz grę z płyty to zawsze będzie głośno chodziło.. musisz kupić dysk.
     
  15. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    W Xbox'ie głośny i piłujący napęd to standard w jednej grze płytkę odczytuje głośniej w innej ciut ciszej ale i tak poziom hałasu jest nie porównywalnie większy aniżeli masz grę na dysku. Za 50zł 20GB dysk na allegro wyhaczysz i wierz mi warto te parę złotych zainwestować
     
Wczytywanie...

Poleć forum