1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11 z dysku "klatkuje"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sily, Luty 19, 2011.

  1. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    witam, mam problem z fifa 11, gdy gram z dysku, to komentarz strasznie sie spoznia i gra "klatkuje" ma ktos podobnie, co moze byc przyczyna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    A dysk oryginalny?
    Konsola? PC?
    Jaka wersja?
    Nie mam szklanej kuli :(
     
  4. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    dysk WD z allegro, Xbox 360, oryginalna płytka, przed chwilą zauważyłem ze z płytki też mi przerywa, płyta nie jest zniszczona na tyle aby mogło tak się dziać
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    A jaka wersja Xboxa (Slim,Jasper,Falcon,etc)?
    Inne gry też ci przerywają?
     
  6. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Slim, tylko fifa zaczęła
     
  7. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Widziałem jak reklamowali slim, że super itp, teraz widzę, że coraz więcej problemów z nia, no, ale cóż.
    przejdźmy do tematu: Jeżeli mówisz, że tylko fifa, to zobacz może czy jakiś twój znajomy nie ma fify i spróbój z jego płytki. Albo możesz jeszcze zobaczyć czy dobrze na dysk twardy angrałeś , spróbój ejszcze raz, chodź wątpie, ponieważ jak powiedziałeś z lyty też ścina.
     
  8. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Może płyta ma rysy i to jest problemem, chociaż nie bo na dysku masz tak samo.
    Skoro z płyty też przerywa to dysk odpada, może ta gra tak ma
    (niech jakis posiadacz fify 2011 na slima sie wypowie) :\
    BTW Pociesze cie bo grajac w Fallouta 3 na Slimce też mi Klatkuje (czasami) albo łapie zwieche ;)
     
  9. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    tez fallouta 3 mam i jest ok:) hmm, a moze być winne miejsce gdzie zapisuje save?? bo nie zapisuje na dysku 250 gb tylko tym zintegrowanym 4gb
     
  10. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    A moze grales w sieci i akurat lagi byly ? Czesto sie zdarza ze przez lagi komentarz sie późni i ogolnie rozgrywka jest przylagowana
     
  11. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    nie nie:) to spawdzane na single, i rwie jak cholera, jakbym gral na słabym kompie z max grafa
     
  12. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  13. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    hmmm, wyjalem dysk i co? fifa dziala normalnie
     
  14. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    To moze sprobuj sformatowac dysk ale troche dziwne bo jak mowisz ze odpalales Fife z plyty i bylo to samo to raczej nie wina dysku
     
  15. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    No ja właśnie też zapisuje na tych 4(a raczej 3.3, bo prawie 700MB jest ''dla konsoli'')i gdy gram w breach (zapisanej tam gdzie savey'y)to również lubi klatkować. Ale w twoim przypadku to raczej nie ma miejsca
     
  16. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  17. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    hmmm, po wlozeniu dysku dalej tnie, nie wiem co jest grane
     
  18. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Sprobuj sfrormatowac dysk o ile nie masz na nim waznych danych , sprobuj rowniez przekopiowac save na karte pamieci pendrive lub na pamiec wbudowana w slimie i wtedy odpalic gre z dysku
     
  19. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    przenies save'y na dysk . (wiem głupie ale może jednak..)
    Z tego co napisał trzyma je własnie na wbudowanych 4GB
     
  20. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    nawet jak gram z płyty, save mam na tym 4gb, wiec głowny dysk jakby nie był uzywany....
     
  21. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    A jednak spróbuj przeniesc na dysk bo mi te 4GB sprawiają podobne problemy
     
Wczytywanie...

Poleć forum