1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 11

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawik123, Lipiec 14, 2011.

  1. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ,
    mam malutki problem chcialem sobie zaktualizowac sklady do fify 11 . Sciąłem plik z nowymi skladami skonfigurowalem pendrive w xboxie 360 jednak niewiem co dalej.Próbowalem takze przez program ubsxtaf jednak gdy robie wedlug instrukcji czyli file open drive itd. gdy podlacze pendrive do xboxa 360 są stare sklady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Mikesh

    Mikesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie możesz poprostu podłączyc konsoli do komputera? i udostępnić połączenie internetowe , nie potrzebujesz golda
     
  6. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musisz podpiąć pena do xboxa , odpowiednio go skonfigurować , zgrać plik druzyna1. Potem postępuj według tych kroków:
    "1. Odpiąłem dysk z X360 i podpiąłem za pomocą tranfer kita do komputera
    2. W programie Xplorer ściągnąłem sobie swój plik save z katalogu content/mójnómerprofilu/454108F3/00000001
    3. Ściągnąłem aktualizację MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service i wypakowałem
    4. Pobrałem program COncept MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    5. Uruchomiłem go i załadowałem tam swój stary save i kliknąłem Save ID,
    6. Potem otworzyłem w tym programie plik save z aktualizacji kliknąłem Load ID a następnie Resing
    7. Mamy w ten sposób plik z aktualizacją pod naszą konsole
    8, Potem za pomocą programu Xplorer wgrałem aktualizacje do content/mójnómerprofilu/454108F3/00000001 po poprzednim usunięciu starego pliku ze składami

    Nie zmieniamy nazwy pliku aktualizacji!!"

    Oprócz punktu 1!! Ty to robisz za pomocą pendrive.

    Nie jest to mój poradnik , w razie coś poczytaj jeszcze oryginalny temat http://xboxforum.pl/gier-f12/fifa-11-aktalizacja-skladow-85145-3.html .
     
  8. hubus18xx

    hubus18xx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowe Miasto nad Pilicą
    Ja mam takie pytanko. Jak wyjdzie Fifa 12 to jeśli mam nieprzerobionego xboxa i połączenie z XBL to składy itp same mi się zaktualizują w fifie 11?? czy inaczej trzeba kombinować ???
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie po zamknięciu okienka transferowego będzie można pobrać aktualizację składów do 11.
     
  10. pawik123

    pawik123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mogę tego zrobić gdy wrzucam orginalne sklady na pena i podlaczam do pc to nich tam niema niewiem czemu :(((
     
Wczytywanie...

Poleć forum