1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 12 a ixtreme 1.6 czy jest choiaz cien szanszy ze odaple ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jazin, Wrzesień 26, 2011.

  1. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    j/w bo fifa 12 ma podobno XGD2 a to jest stare zabezpieczenie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie odpalisz naprawde bo nie masz dasah 13599 masz góra 12625
     
  4. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale z dashem 13599 który usuwa wieć jaki cudem niby?a wątpie żeby taki miał
     
  6. grzesiu12

    grzesiu12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A da radę sprawdzić wersję dasza?
    I jakby był prawidłowy to tylko nagrac na płyte i po activate.iso odpalic?
     
  7. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Witam. Posiadam przeróbke ixtreme 1.6 i mam kilka pytań. Otóż co mam zrobić żeby zagrać w fifę 12? Nie posiadam klucza napędu, oryginalnego FW itp. Zaaktualizować to do najnowszego dasha który usunie mi przeróbke i zanieść do kogoś kto mi przerobi ? czy lepiej nie aktualizować i dac komus do przeróbki i niech ta osoba to zrobi ? mam napęd liteon i słyszałem ze jak nie ma sie klucza itp to ciężko to przerobić a po wgraniu najnowszego dasha jeszcze trudniej? Co mam zrobić żeby wszystko poszło jak należy i znowu będę mógł grać w najnowsze gry?? i czy da sie teraz jak ktoś mi to bedzie przerabiał żeby dał mi te pliki potrzebne do przeróbki na płycie itp ?? proszę o poważne odpowiedzi i z góry dziękuję ! ;)
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oddaj i powiedź żeby wgrał najnowszego dasha i lt+ 1.91 i do tego żeby wysłał ci na email klucz napędu
    / samemu dasz rade też przerobić. tutoriale na forum w artykułach
     
  9. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Pewnie dałbym rade ale nie posiadam ani klucza ani oryginalnego fw a pewnie gdybym to miał to przerobka nie byla by taka trudna. Tylko teraz pytanie czy jak juz bede mial wgraną tą najnowszą przeróbkę i bedę miał te pliki potrzebne do przeróbki to da rade to samemu poźniej przerobić w razie czego ? i jeszcze jakby ktoś mogł to niech mi napisze jakie pliki są potrzebne do przeróbki to powiem kolesiowi żeby mia takie pliki dał na płytkę albo na maila. z góry dzieki za odp!
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. maciejq

    maciejq Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na iextreme 1.6 nie pogra nikt w fife 12, po wlozeniu plyty prosi o aktualke, jezeli ją wgrasz bedziesz mial wyczyszczoną konsole.
     
  12. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    no masz racje ale nie dokońca poniewaz jesli kolega jazin ma najnowszego dasha i jakims cudem posiada ixtreme 1.6 (co naprawde było by szczytem debilizmu :] ) to bawiac sie wave odpali gre hehehe ale to tylko taki szczegół
     
  13. boolo21

    boolo21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robić 1.91? Ale na tej przeróbce nie zagram na Na F1 :(
     
  14. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To jest niemozliwe, bo nie ma ixtreme 1.6 pod np 0251
     
  15. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    panowie proszę o pomoc bo nie jestem za bardzo w temacie też posiadam przeróbke 1,6 jestem aktualnie pare dni poza domem wiec nie wiem jakiego mam dasha ostatnio aktualizowałem konsole z grą lego piraci z karaibów, z nowszych gier mam auta 2 (a raczej syn) i moje pytanie brzmi chce robic przeróbke 1,91 lub 1,92 ewentualnie poczekam może do 2,0 czy starsze gry będą śmigac na nowszych przeróbkach?
     
  16. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Tak starsze gry będą działać.
     
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jesli dajesz komus do zrobienia lepiej chyba poczekac na LT 2.0.
     
  18. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czemu nie zagrasz w f1 na tej przerobce??
     
Wczytywanie...

Poleć forum