1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 a LT+ 1.1 .....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez martin649, Wrzesień 30, 2011.

  1. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam !!!

    Mam przerobke LT+ 1.1 I dasha 2.0.12625.0. Czy pojdzie mi Fifka ? Czy nie usunie mi przerobki ?

    Z gory dzieki za pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    usunie niestety.


    Up pisaliśmy w tym samym czasie
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ewentualnie może zablokować konsole błędem jak nie masz po co nie wgrywaj dasha 13xx poczekaj na lt 2.0
     
  6. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko nie chce znowu wydawac kaski na przerobke : ( Myslalem ze istnieje jakis sposob na obejscie....
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ma takiej opcjii
     
  8. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A takie pytanko z innej beczki czy mozna sflashowac konsolke domowym sposobem gdy jestem troche laikiem w tych sprawach ?
     
  9. lysy13

    lysy13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeszukaj forum. Jest sporo tutków na ten temat. na pewno cos znajdziesz
     
  10. adameklock

    adameklock Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    a jezeli mam ixtreme 1.5 i zrobię obraz 3rd wave patcherem - to będzie śmigać?
     
  11. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie będzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum