1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 a xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez transfer, Październik 6, 2011.

  1. transfer

    transfer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Jestem mało zorientowany w tych sprawach ale trochę czytałem

    1. Jaką wersje Fify wybrać na live od ( SRT, Tomian, Rrod czy inną nie biore pod uwagę shopasquad bo nie ma ssv2 czyli wiadomo żeby lepiej nie grać)
    2.Jeżeli SRT lub tomian to skąd? tylko nie piszcie że z exities bo nie mam zamiary płacić nie wiedzieć ile
    3.Żeby z aktualizować xboxsa to najpierw musze wgrać lt 2?, jeżeli nie to mam problem

    Z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1.Tomian
    2.exsite
    3. Zależy jaki dash posiadasz i jaka przeróbkę obecnie?
     
  4. transfer

    transfer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przeróbkę mam lt 1.0 a dasha 2.0.12625.0.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dash pożniej lt. powino ci usunąć przeróbke póżniej wgrać lt 2.0
     
  6. transfer

    transfer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przy aktualizacji wyskoczyl mi komunikat raczej blad nr nie pamietam ale sprawdzilem na jakiejs stronie i pisalo ze mam wgrane nie orgialne oprogramowanie
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to musisz wgrać orginalny soft do napędu i wtedy spróbować i póżniej wgrać lt 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum