1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 12 aktualizacja, bład.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez farenhide, Październik 1, 2011.

  1. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, pobrałem fife 12 od SZKOPASQUAD, no i wyskoczyła aktualizacja, aktualizowałem, wszystko odpala tylko jak włączam MECZ to wywala mi przeczyść płytę, przed aktualizacją już miałem najnowszego dasha, i najnowsze lt. co mam zrobić? że by błąd nie wyskakiwał, reflesh? ponowna instalacja dasha? czy ponowne pobranie fify, gre sprawdzałem w abgx, pierwszy raz mam taki błąd :((
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jest kilka opcji:
    - wersja którą pobrałeś miała błąd a abgx jej nie wykrył
    - płyta się źle nagrała
    - laser się powoli psuje
     
  4. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    laser raczej nie, gra działa wyświetla się błąd, w tle widać biegających graczy, skoro tak to po prostu sciagne nową wersje i nagram jeszcze raz. dziekuje
     
  5. Pjona

    Pjona Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Farenhide rozwiazales ten problem ?? mam to samo i zalezy mi na odpowiedzi z góry dziekuje
     
  6. konsolowy_maniak

    konsolowy_maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi pomoglo sciagniecie innej wersji i nagranie na innej plycie a mialem to samo.
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    spróbuj wypalić jeszcze raz na inną płytę, kiedyś kupiłem w zestawie 10 jakiś lipnych verbatimów i miałem identyczny problem odnośnie 2 innych gier, ponowne wypalenie załatwiło sprawę .
     
  8. konsolowy_maniak

    konsolowy_maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokladnie najlepiej plyty z innego sklepu zeby byla pewnosc
     
  9. Pjona

    Pjona Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wypalilem na 2 i to samo ;/ kazda plyta byla verbatim z saturna moze dlatego...
     
  10. konsolowy_maniak

    konsolowy_maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzilbym z innego zrodla zarowno plyte jak i gre
     
  11. Pjona

    Pjona Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a polecacie moze jakies inne plyty nie verbatim ?? ale sprawdzone ?? emtec moze ?
     
  12. Krogulec12

    Krogulec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie chce zakłÝadac nowego tematu wiec piszę tutaj.

    Też mam problem z aktualizacją pod fife 12. Jestem totalnym laikiem, moja wiedza opiera się jedynie na włączeniu i graniu.
    Po uruchomieniu fify pojawiło sie okienko z akutalizaja wiec zaakceptowałem, potem przerwało i kazało mi uruchomic płytę raz jeszcze - wiem ze jest duzo o tym na forum ale chciałem przyblizyc o co mi chodzi.

    Parametry konsoli ( te o których wiem ) - procestor jasper, xtreme 1.6, dasch kolega aktualizował ( nie wiem jaki jest obecnie, ale aktualizacja była wymagana do gry deus ex - wiec nie tak dawno )

    czy jako laik jestem sam w stanie 'naprawic' konsole ?



    PS. chciałem wgrac dascha o którym wszyscy piszą 13599 - ale nic się nie działo, ( próbowałem zgrac z telefonu bo chwilowo nie mam pendriva )
     
  13. konsolowy_maniak

    konsolowy_maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi niektore emteci dzialaja niektore nie tak samo tdk
     
  14. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    Tak, ja polecam płyty Platimum dual layer. W pewnym momencie zdałem sobie sprawę że są bardziej odporne na porysowania, może 15 gierek kiedyś wypalałem na nich i na żadnej nie miałem takiego błędu, w przeciwności do Verbatimów..
     
  15. chudy0070

    chudy0070 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprobuj tym dashem 2.0.13146.0 zgraj na pena mialem to samo i mi to pomoglo
     
  16. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    Fifa działa od dasha 13599 .
     
  17. megaalfa

    megaalfa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.

    Też mam ten problem fifa prosi o aktualizacje.
    Jeśli uporałeś sie z tym Krogulec12 to prosze o pomoc.

    Czy wgranie nowego dashboard i aktualizacja z płyty fifa 12 nie cofnie mi przerobki?
    Jeśli nie to skad sciagnac dasha?

    miesiac temu przerabiałem xboxa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum