1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 błąd aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukiBG, Kwiecień 24, 2012.

  1. lukiBG

    lukiBG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Dziś pożyczyłem od kumpla xboxa360 dysk 120GB, przerobiona niewiem na jaki soft, pobrałem gre Fifa 12. Gdy włożyłem płyte do napędu, spytano mnie o aktualizacje, nacisnełem ze tak, w polowie wyskoczył komunikat błędu: 3080-351F-B800-0F00-C000-009C
    Czy wie ktos jak to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To kolege bedzie zadowolony:applouse: Było z tysiac razy na forum
     
  4. lukiBG

    lukiBG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak moge to naprawic ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgrać OFW, zgodnie z poradnikiem pod swój napęd:
    LT

    Jeśli konsola miała spoof'a napędu, to musisz go cofnąć.
     
  6. lukiBG

    lukiBG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK! Udało mi się wgrałep przez pena Dasha 13599 lecz niemam przeróbki
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No to musisz wgrać, sama nie powróci.
    Zobacz jaki masz napęd, poszukaj poradnika.
    Jeśli masz klucz napędu to połowa już za tobą.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Poszukaj poradnika pod swój napęd i wgraj najnowsze LT:
    LT
     
  9. lukiBG

    lukiBG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze Poradnik krok po kroku, co to jest klucz napedu, jak sprawdzic naped , czy przerabiajoc X-klocka moge go zepsuc?

    I jak go przerobic
    Z góry dziekuje
     
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Poradniki masz w dziale LT. Osobiście polecam oddać konsolę do serwisu bo widzę, że wiedzy nie masz żadnej. Popsujesz jeszcze napęd lub konsolę i tyle z tego będzie.
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    @UP
    Popieram, skoro nie chce Ci się nawet czytać, poszukać poradnika to lepiej się za to nie brać.
    Daj do serwisu, 30-40zł i gotowe ;)
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum