1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa 12 demo przez pedrive?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxxbrowarekxxx, Wrzesień 16, 2011.

  1. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Czytalem tutaj gdzies na forum,ze mozna zagrac sobie w demko fify12 poprzez wgranie jej na pedriva + odpowiednio go trzeba skonfigurowac. Moglby ktos wyjasnic o co w tym chodzi?
    Mam konsole nie przerobiona,slim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  7. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Mam problem z programem "USBXTAFGUI_v44" który wyświetla mi błąd "Unable to find a version of the runtime to run this application." Wie ktoś jak go rozwiązać? Wcześniej miałem inny błąd ale po zainstalowaniu Net Frameworka tamtego błędu już nie ma. Fife instalowałem wcześniej na 2 pendrivach i z innego laptopu do którego aktualnie nie mam dostępu. Dlatego teraz trudzę się z tym problemem. Fifa wcześniej nie działała. A mam ochotę zagrać w to demo nawet kosztem usunięcia wcześniejszego flashu. Ponieważ w październiku i tak zamierzam oddać konsolę pod Flash. Najnowszy Dashboard jest wgrany! : )
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to użyj modio .bez flamework nie ruszy ci tamten program
     
  9. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Sęk w tym iż ja używałem już tego Frameworka. On mi to tam wszystko zaktualizował i tamten błąd nie wyskakuje. Teraz pluje się o coś nowego. Ale zrobię tak jak mówisz, poszukam jakieś tutorialu z programem "Modio" bo pierwszy raz o nim słyszę ;P
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    modio jest latwiejszy w obsłudze ale działa tak samo.
     
  11. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Pobrałem program Modio. Błąd ten sam, który występuje przy "USBXTAFGUI_v44" ;/
     
  12. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Odświeżam ! Potrafi ktoś pozbyć się błędu tej aplikacji ? -,-
     
Wczytywanie...

Poleć forum