1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa 12 gra sie wylacza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez strubus, Luty 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. strubus

    strubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    czesc,
    Mam problem z fifa 12. Posiadam lt 3.0 i gralem caly czas normalnie w fife i w pewnym momencie wyskakuje blad aby plyte wyczyscic, mowie ok moze jest brudna itd. Ale to nic nie daje. Wiec wypalilem na nowo na verbatinie i mi ten sam blad wyskakuje na nowej plycie. Jesli chodzi o inne gry chodza one bez problemow. Bardzo bylbym wdzieczny za udzielenie pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Może laser, albo coś z iso...
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuść obraz przez abgx'a.
     
  5. strubus

    strubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Przepuściłem i nic to nie zmieniło, moze dlatego ze dasha aktualizowałem i mam do live podłaczone ?
     
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli masz jakieś save zachowaj je na pendrive i usuń grę z dysku (jeśli masz zainstalowaną) i wszystkie jej składniki. Wyczyść też pamięć cache konsoli.
    Zainstaluj grę na nowo. No chyba, że nie masz dysku.
    Płytę jak nagrywałeś to zaznaczyłeś aby przeszła weryfikację po nagraniu i zweryfikowało OK
     
  7. strubus

    strubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    tak wszystko było prawidłowo nagrane wiec byłem bardzo zdziwiony że nie działa ;/ moze to przez nowego dasha
     
  8. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Inne gry piszesz, że ci działają. Więc teoretycznie FIFA też powinna bo ani nie jest w XGD3 ani nie ma AP 2,5.
    Zrobiłeś to co pisałem wyżej?
    Jeśli tak i nie działa to i tak czeka cię wgranie LT+3.0 jeśli nie masz bo teraz żadna nowa gra ci nie odpali z nowym dashem i starszym LT+ niż 3.0
     
  9. strubus

    strubus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Posiadam LT + 3.0 wiec nie wiem no będe kombinował, dzięki za pomoc :)
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum